Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreće u Virovitici i na Ugljanu

Poginuli motociklist i starac na skuteru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvije nesreće u kojima su sudjelovali motociklisti, sinoć su smrtno stradale dvije osobe.

U prometnoj nesreći koja se sinoć oko 22,25 sati dogodila u virovitičkom prigradskom naselju Milanovac poginuo je vozač motocikla, a suvozač je zadobio lakše ozljede.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene Prometna nesreća Užas na autocesti Detalji užasa na A1: Vozio bez dozvole, udario motocikl i pobjegao, ostavio unesrećene preko kojih su prešla druga vozila

Prema neslužbenim informacijama nesreća se dogodila u desnom zavoju u Ulici 30. svibnja, kada je motociklist prednjim dijelom zahvatio bankinu. Iako je Služba hitne medicinske pomoći stigla na mjesto nesreće za pet minuta vozač je od teških ozljeda glave ubrzo preminuo u virovitičkoj bolnici. U obitelji kažu da je te večeri popravljao svjetlo na motociklu, krenuo u probnu vožnju i poginuo nekoliko stotina metara dalje od svoje kuće.

Pola sata iza ponoći u mjesto Poljana na otoku Ugljanu poginuo je 69-godišnji vozač skutera. Policija je izvijestila da je do prometne nesreće došlo uslijed neprilagođene brzine. Vozač je preimuo jutros oko 2 sata na brodu kojim su ga prevozili u zadarsku bolnicu. (T.Š./Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene