Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U mjestu Poloje kraj Pleternice pronađeno je mrtvo tijelo 75-godišnjakinje i to s vidljivim ozljedama. Zbog sumnje da ju je ubio, na mjestu događaja je uhićen 40-godišnji muškarac.


'Dobili smo telefonsku dojavu o mrtvoj ženi. Mrtvo tijelo 75-godišnjakinje pronašli smo u njezinoj obiteljskoj kući, u hodniku iza ulaznih vrata, oko 7:30 sati ujutro. Na tijelu su bile vidljive ozlijede, a zbog sumnje da ju je ubio, na mjestu događaja je uhićen 40-godišnjak u vidno alkoholiziranom stanju', rekla je Ivana Radić, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske.

Vezani članci Žena, ilustracija (Foto: Getty images) "Pravda za djevojčice" apelira: "Spirala nasilja nam neće donijeti pravdu. Nepravda se ne rješava nepravdom niti zlostavljanje zlostavljanjem" Donald Trump (Foto: AFP) Sudac naredio Donaldu Trumpu da mora predati porezne prijave za zadnjih osam godina

Na teren je izašao istražni sudac. U tijeku je očevid nakon kojeg će se znati više informacija.

Privedeni muškarac je u krvi imao 3 promila alkohola, zbog čega će biti ispitan tek nakon otrežnjenja. Prema neslužbenim informacijama za ženu je povremeno obavljao poslove na seoskom gospodarstvu.