Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DRUGI U DVA DANA

Planuo kontejner u Miramarskoj, oštećena i dva automobila, od kojih jedan u vlasništvu Žarka Puhovskog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva automobila oštećena su u utorak u ranim jutarnjim satima u zagrebačkom Trnju u požaru koji se proširio s PVC kontejnera gdje je izbio iz još nepoznatog razloga, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Požar, koji je buknuo oko 4:50 sati u Miramarskoj ulici, ugasili su vatrogasci, nitko nije ozlijeđen, a očevid će biti obavljen tijekom današnjeg dana.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

Od požara kontejnera oštećen je zadnji dio osobnog automobila marke Mazda CX 3 zagrebačkih oznaka, u vlasništvu 72-godišnjaka, i prednji dio osobnog automobila marke Alfa Romeo, slatinskih registracijskih oznaka u vlasništvu 30-godišnjaka, kažu u policiji.

Oštećena mazda u vlasništvu je političkog analitičara Žarka Puhovskog, koji je rekao Hini da je njegova mazda manje oštećena jer je bila druga u nizu od kontejnera, no prvi automobil do kontejnera je, kaže, gotovo potpuno uništen u požaru.

"To je treći ili četvrti put u dvije godine da netko pali kontejnere u našem kvartu, a vidim da je to postala praksa i po gradu", komentirao je Puhovski najnoviji slučaj požara kontejnera u Trnju.

Ovo je drugi požar kontejnera u dva dana zaredom u Zagrebu. Jučer je oko pet sati ujutro u Zvonimirovoj ulici također zapaljen kontejner za smeće zbog odbačenog gorućeg predmeta. Vatra je najprije dohvatila drugi kontejner, a zatim i tri automobila u blizini, od kojih je jednom potpuno izgorio prtljažnik. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene