Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pijanom vozaču kazna od 30 tisuća kuna, tri kaznena boda i dvije godine bez vozačke dozvole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prekršajni sud brzo je reagirao i odredio kaznu za Miroslava Lončara, vozača koji je s 2,68 promila alkohola u krvi jučer na Slavonskoj aveniji u Zagrebu skrivio tešku prometnu nesreću u kojoj je poginuo stariji muškarac, a njegova supruga i njihov 5-godišnji unuk još se bore za život.

Prekršajni sud Lončaru je odredio 30.000 kuna kazne, 2 godine bez vozačke i 3 kaznena boda. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

Lončar je doveden večeras u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a sutra dopodne bit će ispitan, doznaje se u Dežurnom istražnom centru toga suda.

Policija je utvrdila da je Lončar vozio s 2,68 promila alkohola u krvi, da nije držao dostatan razmak i da je prebrzo vozio kad je
svojom "opel astrom" udario u stražnji dio "volkswagena pola" kojim je upravljao Šesto.

>> Pijani vozač skrivio nesreću u kojoj je poginuo muškarac, a žena i dijete teško ozlijeđeni

Od siline naleta "polo" je odbačen preko lijevoga prometnog traka istog kolnika, udario u metalnu zaštitnu ogradu, prešao preko razdjelnika, prevrnuo se na krov i zaustavio na desnom prometnom traku. "Astra" je također od siline naleta odbačena u lijevo, udarila u metalnu ogradu i zaustavila se na lijevom prometnom traku južnog kolnika Slavonske avenije.

Anto Šesto poginuo je na mjestu nesreće, njegov šestogodišnji unuk L.B.Š je zadobio teške ozljede glave, a žena Ljiljana slomila je kuk i oboje su zbog teških ozljeda zadržani na liječenju u KBC-u "Rebro".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene