Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suputnik 45-godišnjeg pijanog vozača "mercedesa" Daria Peulića (45), koji je vozio automobil iako mu je to bilo zabranjeno zbog prijašnjih prometnih prekršaja, poginuo je sinoć u Sesvetama u sudaru u kojemu su sudjelovala još dva automobila.


U nesreći je poginuo Zlatko Kašnar (41), dok je Peulić, kod kojega je izmjereno koncentracija od 2,44 promila alkohola u krvi, teško ozlijeđen, izvijestila je danas zagrebačka policija. Dario Peulić je u posljednjih devet godina zbog raznih prekršaja prijavljen čak 37 puta.

Vezani članci Tragedija kod Okučana Vozač kamiona koji se prevrnuo kod Okučana pušten iz bolnice, i dalje tvrdi da nije znao da vozi migrante Zabava ih prizemljila (Foto: klyker.com) Što će im treća žica kad imaju alkohol: Znaju kako se uzemljiiti i bez obrtničke škole

Nesreća se dogodila oko 23 sata u Soblincu kada je vozač "mercedesa", osječkih registracijskih oznaka kojemu je istekla prometna dozvola, u lijevom zavoju pretjecao "volkswagen passat" koji je vozio 22-godišnjak. 

Nakon pretjecanja "mercedes" je nastavio vožnju po lijevoj strani ceste te se sudario s "opel corsom" koju je iz suprotnog smjera vozio 21-godišnjak. 

"Corsa" se zanijela i prednjom desnom stranom udarila u "passat", dok se "mercedes" nastavio kretati po mekom terenu uz lijevu stranu ceste gdje je naletio na stup.