Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pijani vozač ubio svog suputnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suputnik 45-godišnjeg pijanog vozača "mercedesa" Daria Peulića (45), koji je vozio automobil iako mu je to bilo zabranjeno zbog prijašnjih prometnih prekršaja, poginuo je sinoć u Sesvetama u sudaru u kojemu su sudjelovala još dva automobila.

U nesreći je poginuo Zlatko Kašnar (41), dok je Peulić, kod kojega je izmjereno koncentracija od 2,44 promila alkohola u krvi, teško ozlijeđen, izvijestila je danas zagrebačka policija. Dario Peulić je u posljednjih devet godina zbog raznih prekršaja prijavljen čak 37 puta.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Slika nije dostupna Dan žalosti Hercegovina zavijena u crno: Posljednji oproštaj od tragično preminule obitelji

Nesreća se dogodila oko 23 sata u Soblincu kada je vozač "mercedesa", osječkih registracijskih oznaka kojemu je istekla prometna dozvola, u lijevom zavoju pretjecao "volkswagen passat" koji je vozio 22-godišnjak. 

Nakon pretjecanja "mercedes" je nastavio vožnju po lijevoj strani ceste te se sudario s "opel corsom" koju je iz suprotnog smjera vozio 21-godišnjak. 

"Corsa" se zanijela i prednjom desnom stranom udarila u "passat", dok se "mercedes" nastavio kretati po mekom terenu uz lijevu stranu ceste gdje je naletio na stup.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene