Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi ''rekorder''?

Pijan oduzeo prednost policijskom automobilu pa prošao kroz crveno, očekuje ga kazna od 30.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
26-godišnjak iz Požege napravio je nekoliko prometnih prekršaja, sve naočigled policajaca.

U nedjelju oko 1:25 u Požegi, na raskrižju ulica Stjepana Radića i Franje Cirakija, 26-godišnji vozač automobila marke Opel, požeških registarskih oznaka, oduzeo je prednost prolaska policijskom službenom vozilu.

Pročitajte i ovo Alkohol - 1 Žalio se Policija pješaku oduzela vozačku dozvolu jer je malo popio: "Nije vozio niti je izlazio iz automobila. Samo je pješačio" Napad psa, ilustracija (Foto: Getty) Slijedi prekršajna prijava Pas u Pakracu izašao na ulicu i ugrizao dječaka koji se vozio biciklom, lakše ga ozlijedio

Nakon toga je nastavio vožnju i dolaskom do raskrižja Ulice bana Jelačića i Zrinske ulice prošao je na crveno svjetlo na semaforu i nastavio vožnju te je zaustavljen u Zrinskoj ulici. Alkotestom je utvrđeno da vozi pod utjecajem alkohola od 1,05 promila.

"Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 26-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog", priopćeno je iz PU požeško-slavonske.

Kako doznajemo, za navedene prometne prekršaje koje je počinio predviđena je ukupna novčana kazna u visini do 30.000 kuna, do šest mjeseci zabrane upravljanja vozilima kategorije B i četiri negativna boda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene