Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Namamili ga preko interneta

Facebook 'sačekuša': Privedena petorica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kreirali su lažni profil ženske osobe i dogovorili sastanak.

Petoricu Karlovčana, osumnjičenih da su fizički napali 21-godišnjeg sugrađanina, policija je prijavila općinskom državnom odvjetništvu za mladež za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda u pokušaju, izvijestila je karlovačka Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Napadači su 21. godišnjaka 17. siječnja na prijevaru namamili u središte grada u Radićevu ulicu tako da su na facebooku lažno kreirali profil ženske osobe i dogovorili sastanak. Kad je došao, počeli su ga udarati rukama, nogama i drvenim štapom po cijelom tijelu, ozlijedivši ga. Nakon toga su ga ostavili da leži na zemlji.

>> Namamili ga preko interneta pa ga premlatili

Po riječima glasnogovornice PU-a Tamare Grčić kriminalistička obrada je pokazala da se napadači, među kojima su dvojica maloljetnika i trojica mlađih punoljetnika, s 21-godišnjakom nisu sukobljavali niti su ga poznavali do 9. siječnja. Taj su dan oni bili svjedoci da je 21-godišnjak vidljivo alkoholiziran najprije galamio po Radićevoj ulici, a potom izvadio preklopni nož iz džepa i njime mahao po ulici. Jesu li to oni doživjeli kao prijetnju ili nisu te koji je pravi motiv njihova napada, za sada nije utvrđeno, kazala je Grčić. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene