Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kreirali su lažni profil ženske osobe i dogovorili sastanak.


Petoricu Karlovčana, osumnjičenih da su fizički napali 21-godišnjeg sugrađanina, policija je prijavila općinskom državnom odvjetništvu za mladež za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda u pokušaju, izvijestila je karlovačka Policijska uprava.

Vezani članci Krokodil, ilustracija (Foto: Getty) Blizanke htjele gledati zalazak sunca, a završile u raljama krokodila: "Čuli smo uzvike i buku..." Mjesto napada u Kini, ilustracija Najmanje petero ubijenih i 15 ranjenih u napadu nožem: Napadač uhićen na mjestu događaja

Napadači su 21. godišnjaka 17. siječnja na prijevaru namamili u središte grada u Radićevu ulicu tako da su na facebooku lažno kreirali profil ženske osobe i dogovorili sastanak. Kad je došao, počeli su ga udarati rukama, nogama i drvenim štapom po cijelom tijelu, ozlijedivši ga. Nakon toga su ga ostavili da leži na zemlji.

>> Namamili ga preko interneta pa ga premlatili

Po riječima glasnogovornice PU-a Tamare Grčić kriminalistička obrada je pokazala da se napadači, među kojima su dvojica maloljetnika i trojica mlađih punoljetnika, s 21-godišnjakom nisu sukobljavali niti su ga poznavali do 9. siječnja. Taj su dan oni bili svjedoci da je 21-godišnjak vidljivo alkoholiziran najprije galamio po Radićevoj ulici, a potom izvadio preklopni nož iz džepa i njime mahao po ulici. Jesu li to oni doživjeli kao prijetnju ili nisu te koji je pravi motiv njihova napada, za sada nije utvrđeno, kazala je Grčić. (Hina)