Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavili se kao 'plavuša'

Namamili ga preko interneta pa ga premlatili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci su nakon dojave pronašli pretučenog mladića kako leži ispred ugostiteljskog objekta u Karlovcu.

Policajci iz PU karlovačke su prije desetak dana u 21 sat navečer zaprimili dojavu o pretučenoj osobi koja je pronađena kako pretučena leži preko puta ugostiteljskog objekta 'Džafer'.

Pročitajte i ovo Zapljena u Španjolskoj Pljačkali luksuzne kuće Uhvaćena banda bivših vojnika iz istočne Europe: "Koristili su svoje vještine, djelovali su brzo i efikasno" Ilustracija Podignuta optužnica Pala balkanska narkobanda: Uhodana skupina dilala drogu i oružje, zaradila najmanje pola milijuna eura

Kad su policijski službenici stigli na mjesto događaja pretučeni se mladić pridigao, a tada je ustanovljeno da se radi o 21-godišnjem Karlovčaninu. Policija je utvrdila da je mladić krenuo na sastanak ispred Ekonomske škole s djevojkom koju je upoznao preko Facebooka. Ista je osoba od ranije poznata policiji zbog remećenja javnog reda i mira.

Kako se djevojka koju je mladić čekao nije pojavila na dogovorenom mjestu mladić je krenuo u pravcu 'Džafera' gdje ga je dočekalo 5 ili 6 osoba odjevenih u crno s kapuljačama na glavi te su ga bez ikakvog povoda počeli udarati nogama i rukama.

Kada je pretučeni mladić pao na tlo počinitelji su se udaljili u pravcu Hrvatskog doma. Zbog vidljivih ozljeda 21-godišnjak je zatražio liječničku pomoću u Općoj bolnici Karlovac gdje su mu liječnici utvrdili lakše tjelesne ozljede.

Dobio poruku na Facebooku

Prema pisanju Radio Mrežnice motiv za napad bio je upravo događaj zbog kojeg je 21-godišnji mladić prijavljen za remećenje javnog reda i mira. Mladić je tada priveden na policiju jer je pijan mahao nožem po ulici. Policija nije službeno utvrdila motiv, ali sumnjaju da bi ta dva događaja mogla biti povezana.

Radio Mrežnica također navodi kako obitelj pretučenog mladića tvrdi da je on nož na ulici izvadio kad je pripit izašavši s prijateljem iz fast fooda ugledao veću skupinu mladića. Tvrde da je instiktivno izvadio preklopni nož iz džepa i stavio ga u jaknu, a skupina mladića je taj njegov čin, kako kažu, doživjela kao prijetnju, pa su ga prijavili policiji.

Nakon nekoliko dana 21-godišnjak je na Facebook dobio poruku od Lare koja mu je poručila da ga želi upoznati. Dogovorili su sastanak, a obitelj i pretučeni mladić uvjereni su da je poruka zapravo stigla od šestorke koja ga je zapamtila od incidenta s nožem i namamila kod Ekonomske škole kako bi ga putem presreli i pretukli. Navodno su mladići, dok su ga tukli, spomenuli incident s nožem. Skupina nasilnika još nije pronađena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene