Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavljen na kontrolnom punktu

Pao diler u Zadru: Policijski pas u kombiju nanjušio heroin vrijedan gotovo četvrt milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija uhvatila je u petak 47-godišnjeg dilera koji je u kombiju prevozio vrećicu sa 600 grama heroina.

U petak oko 12:10 sati u Zadru na prometno-kontrolnom punktu na izlazu s autoceste A1 tijekom redovitog nadzora prometa i kontrole propusnica zadarski policajci zaustavili su kombi Peugeot splitskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 47-godišnji hrvatski državljanin.

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Zapljena droge na autocesti Heroin, kokain, marihuana Pas Lili na autocesti A1 nanjušio veliku količinu droge: Muškarac priveden

Prilikom kontrole vozila, ono je pregledano službenim psom za detekciju droga, koji je pozitivno reagirao na prisutnost droga u području stražnjeg unutarnjeg dijela vozila. Temeljem naloga Županijskog suda u Zadru, policajci su pretražili kombi.

Unutar vozila, na skrivenom mjestu, pronađena je vrećica s heroinom težine oko 600 grama. Pronađena droga bila je namijenjena preprodavačima i korisnicima na zadarskom području, a na uličnom narkotržištu njezina vrijednost je veća od 240.000 kuna. 47-godišnjak je u pritvoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene