Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 24-godišnjakom.

Galerija


Sumnja se da je 26-godišnjak nabavljao veće količine marihuane koju je prepakiravao u svojem stanu u Novom Zagrebu. Tako spakiranu drogu dalje je preprodavao.

Vezani članci Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavic) Policija poslala važnu obavijest: Ako vozite motocikl, moped ili bicikl, budite ovih dana na oprezu Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Luka Stanzl) Ponovo srušen rekord: Pijan i bez vozačke neregistriranim autom udario maloljetnice, izrečena mu vrtoglava kazna

Pretragom njegova stana policija je pronašla 3294 grama marihuane, pakirane u četiri paketa, i digitalnu vagu za precizno mjerenje. Policija mu je oduzela i 14.300 kuna za koje se sumnja da potiču od preprodaje droge.

Također, sumnja se da je i 24-godišnjak nabavljao veće količine marihuane koju je prepakiravao na zasad neutvrđenom mjestu i preprodavao. U dva je navrata drogu prodao drugim osobama u Novom Zagrebu.

Radi se o količinama od 1,6 i 22 grama. Policija mu je oduzela i 500 kuna za koje sumnja da potiču upravo od prodaje droge.

Obojica su, nakon dovršetka istrage, pritvorena uz kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.