Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritvoreni uz kaznene prijave

Pala dvojica dilera u Novom Zagrebu: Pronađeno više od tri kilograma marihuane, digitalna vaga i novac

Uhvaćeni dileri u Novom Zagrebu (Foto: PU zagrebačka)
Uhvaćeni dileri u Novom Zagrebu (Foto: PU zagrebačka) PU zagreba?ka
Aktualno Galerija Uhvaćeni dileri u Novom Zagrebu (Foto: PU zagrebačka) Uhvaćeni dileri u Novom Zagrebu (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka +0 Uhvaćeni dileri u Novom Zagrebu (Foto: PU zagrebačka)1 Galerija 1/2 >>
Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 24-godišnjakom.

Sumnja se da je 26-godišnjak nabavljao veće količine marihuane koju je prepakiravao u svojem stanu u Novom Zagrebu. Tako spakiranu drogu dalje je preprodavao.

Pročitajte i ovo Pronađena droga u Zagrebu - 2 Prevozio marihuanu i hašiš Pao diler u Zagrebu: Prometna policija zaustavila ga zbog redovne kontrole, a onda su pretražili auto... Pronađen šator za uzgoj indijske konoplje (PU zagrebačka) - 1 Slijedi kaznena prijava U Zagrebu pao diler: Policija ga zaustavila zbog nadzora prometa, on u automobilu imao marihuanu i speed

Pretragom njegova stana policija je pronašla 3294 grama marihuane, pakirane u četiri paketa, i digitalnu vagu za precizno mjerenje. Policija mu je oduzela i 14.300 kuna za koje se sumnja da potiču od preprodaje droge.

Također, sumnja se da je i 24-godišnjak nabavljao veće količine marihuane koju je prepakiravao na zasad neutvrđenom mjestu i preprodavao. U dva je navrata drogu prodao drugim osobama u Novom Zagrebu.

Radi se o količinama od 1,6 i 22 grama. Policija mu je oduzela i 500 kuna za koje sumnja da potiču upravo od prodaje droge.

Obojica su, nakon dovršetka istrage, pritvorena uz kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene