Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon pljačke pošte

Pakračka policija traga za odbjeglim pljačkašem i upozorava građane: "Vjerojatno je naoružan"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica maskiranih i naoružanih pljačkaša u ponedjeljak rano ujutro opljačkala su poštanski ured u Siraču te pobjegla. Dva i pol sata kasnije, prilikom legitimiranja u Pakracu, pljačkaši su razotkriveni, jedan je uhićen, a za drugim traje potjera.

Zbog sumnje u pljačku poštanskog ureda u Siraču jutros je pakračka policija zatekla dvojicu osumnjičenih muškaraca koji se dovode u vezu s tom pljačkom te je pritom jedan od njih i uhićen, dok se drugi dao u bijeg.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu Kriminala je sve više Filmska potjera u Zagrebu razotkrila veliki problem, prometni stručnjak: "Trebalo bi promijeniti zakone jer su oni zastarjeli" Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca...

Pljačka poštanskog ureda u Siraču dogodila se oko 7:20 ujutro, a pakrački policajci dvojicu osumnjičenih muškaraca legitimirali su u Pakracu oko 10 sati.

"Policijski službenici intenzivno tragaju za odbjeglom osobom, a radi se o muškarcu starosti oko 35 godina, jače građe, crne kose, odjevenom u traperice i sivu majicu s kapuljačom, a koji je najvjerojatnije naoružan.

Pozivamo građane na oprez, a ako raspolažu korisnim informacijama o osobi za kojom se traga, neka obavijeste policiju na broj 192", stoji u priopćenju PU požeško slavonske, čiji policajci i tragaju za odbjeglim kriminalcem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene