Policijski očevid, ilustracija (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL)
Policijski očevid, ilustracija (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL) Foto: Jurica Galoi?/PIXSELL

Dvojica maskiranih i naoružanih pljačkaša u ponedjeljak rano ujutro opljačkala su poštanski ured u Siraču te pobjegla. Dva i pol sata kasnije, prilikom legitimiranja u Pakracu, pljačkaši su razotkriveni, jedan je uhićen, a za drugim traje potjera.


Zbog sumnje u pljačku poštanskog ureda u Siraču jutros je pakračka policija zatekla dvojicu osumnjičenih muškaraca koji se dovode u vezu s tom pljačkom te je pritom jedan od njih i uhićen, dok se drugi dao u bijeg.

Vezani članci Napad (Foto: Screenshot/YouTube) Pokušao prijaviti zločin pa završio s razbijenim vjetrobranom u potjeri s kriminalcima Pakrac - 7 Ruševine i granate u Pakracu su prošlost! Evo kako je ovom gradu udahnut novi život

Pljačka poštanskog ureda u Siraču dogodila se oko 7:20 ujutro, a pakrački policajci dvojicu osumnjičenih muškaraca legitimirali su u Pakracu oko 10 sati.

"Policijski službenici intenzivno tragaju za odbjeglom osobom, a radi se o muškarcu starosti oko 35 godina, jače građe, crne kose, odjevenom u traperice i sivu majicu s kapuljačom, a koji je najvjerojatnije naoružan.

Pozivamo građane na oprez, a ako raspolažu korisnim informacijama o osobi za kojom se traga, neka obavijeste policiju na broj 192", stoji u priopćenju PU požeško slavonske, čiji policajci i tragaju za odbjeglim kriminalcem.