Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ozlijeđen ročnik na vježbalištu kod Slunja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na vježbalištu VP "Mudrići" kod Slunja, tijekom provedbe praktičnog dijela obuke u sklopu taborovanja tijekom provedbe vojno-policijske obuke ozlijeđen je ročni vojnik S.P. (25), objavilo je Ministarstvo obrane.

Ročnog vojnika je jučer tijekom obuke, koja se provodila sukladno zapovjedi zapovjednika i elaboratu taborovanja, pri vježbovnom gađanju iz automatske puške pogodila u predjelu desnog oka čahura vježbovnog streljiva koja se najvjerojatnije odbila od grane ili stabla.

Pročitajte i ovo Američki avion KC-135 Stratotanker kružio iznad Bosne i Hercegovine Suradnja dviju vojski Poslali poruku Dodiku: Američki zračni tanker kružio iznad BiH, a onda su stigli i lovci F-16 Slika nije dostupna Američka i Hrvatska suradnja U Slunju održana vojna vježba 'Spremnost 13'

Nakon pružene primarne medicinske skrbi na mjestu događaja ročnik je upućen u Dom zdravlja Slunj, a potom u Opću bolnicu Karlovac, gdje su konstatirane zadobivene teške tjelesne ozljede u vidu oštećenja rožnice desnog oka. Imenovani je sanitetskim vozilom OS RH prevezen u KB "Sveti Duh" u Zagrebu, gdje je nakon operativnog zahvata zadržan na daljnjem liječenju.

Djelatnici Kriminalističke vojne policije poduzet će operativne mjere i radnje u cilju prikupljanja saznanja o nastanku događaja, te će o istome podnijeti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, stoji u priopćenju Ministarstva obrane.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene