Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uzeli mu i auto

Ovaj je nepopravljiv: Treći put ga uhvatili pijanog za volanom u manje od godinu dana, kaznu će dugo pamtiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozača koji višestruko kršio zakon Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici kaznio je novčanom kaznom od 41.000 kuna, uvjetnom dvomjesečnom zatvorskom kaznom te mu je zabranio upravljanje automobilom dvije godine.

Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici osudio je 53-godišnjeg vozača koji je u ponedjeljak, 11. svibnja, u 10:55 u Koprivničkoj ulici u Herešinu vozio automobil s 2,77 promila alkohola i bez korištenja pojasa, iako mu je dozvola već ranije bila oduzeta

Pročitajte i ovo Ilustracija gradnje stambene zgrade Gdje je stambena politika? Za mjesto u garaži traže 20.000 eura, a sve je više prisutan još jedan trend Alkotestom se mjeri trijeznost vozača u prometu, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) zabranili mu i da vozi Novi rekord: 33-godišnjaku 27.700 kuna kazne jer je pijan bez vozačke vozio neregistrirani auto

Vozaču je po žurnom postupku odrezana kazna od 41 tisuću kuna, kazna zatvora do 60 dana uvjetno na 12 mjeseci te mu izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom kategorije B u trajanju od 24 mjeseca. 

Riječ je o višestrukom recidivistu koji je dosad prikupio čak 29 negativnih prekršajnih bodova

Njemu je ovo već treći prekršaj vožnje u alkoholiziranom stanju s koncentracijama većim od 1,5 promila od 1. kolovoza 2019., a dosad je već dvaput pravomoćno kažnjen za istovrsni prekršaj. Zbog toga mu je privremeno oduzet automobil kojim je upravljao, a sud je odlučio da će mu ga vratiti po pravomoćnosti presude.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene