Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasmrt pretučena

Otkriveni detalji brutalnog ubojstva starice u središtu Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka Policijska uprava otkrila je detalje ubojstva koje se dogodilo sredinom svibnja u samom središtu Zagreba, kada je jedan 44-godišnjak ubio staricu u njezinom stanu.

Zagrebačka je Policijska uprava danas objavila da je razriješila slučaj ubojstva 74-godišnje žene, čije je mrtvo tijelo pronađeno 16. svibnja u Boškovićevoj ulici u samom središtu glavnog grada Hrvatske.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

>> Starica pronađena mrtva u centru Zagreba

Policijski su službenici u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zagrebu proveli kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom. Vjeruju kako je kobnog 16. svibnja oko 9 sati teretenim vozilom marke Volkswagen došao pred stambenu zgradu u Boškovićevoj, u kojoj je, inače, ranije obavljao građevinske radove.

Ušao je u zgradu te se uputio do stana u kojem je živjela 74-godišnjakinja, koju je poznavao iz vremena izvođenja spomenutih radova.

Ona ga je pustila u stan, no nakon kraćeg razgovora muškarac je na nju nasrnuo udarivši je šakom u lice. Starica je počela vikati, no osumnjičeni je nije prestao udarati.

Zadobila je višestruke ozljede po glavi i drugim dijelovima tijela, od kojih je ubrzo preminula, a osumnjičeni je potom ispreturao namještaj i stvari u stanu tražeći neke vrijednosti. S mrtvog tijela starice skinuo je zlatni nakit, nakon čega je otišao iz stana, zatvorio ulazna vrata te se odvezao teretnim Volkswagenom.

Osumnjičeni je u međuvremenu smješten u istražni zatvor u Zagrebu zbog sumnje za kazneno djelo pokušaja razbojništva uz prijetnju vatrenim oružjem, dok je kasnije posebnim izvješćem Županijskom državnom odvjetništvu kaznena prijava protiv njega nadopunjena kaznenim djelom ubojstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene