Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otisci prstiju potvrdili da je riječ o Kristini, traži se ubojica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka pronađena mrtva jučer u okolici Omiša definitivno je nestala studentica iz Trilja, Kristina Šušnjara. Petorica muškaraca su, navodno, privedena na informativne razgovore.

Identitet je potvrđen analizom otisaka prstiju, nakon što je ujak, koji je došao na identifikaciju, nije sa sigurnošću mogao prepoznati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obitelj ubojice Kristininu obitelj moli za oprost Slika nije dostupna Video: Tužan oproštaj od Kristine Šušnjare

Neslužbeno doznajemo da su petorica muškaraca privedena na informativne razgovore, a jedan se mladić, navodno, sam prijavio u policiju. 

Ove podatke novinarima je dao načelnik Sektora kriminalističke policije PU splitsko-dalmatinske, Petar Bradarić.

>> 'Lako je moguće da je ubojica poznavao Kristinu' 

>> 'Pedantan pregled tijela smanjuje ubojičine šanse da se sakrije'

>> Shrvani Ivica Šušnjara: Vidite ove očice, kao lutka 

>>
Nestala Kristina Šušnjara je ubijena?

>> Studentica autostopirala pa nestala

Ujak koji je došao na identifikaciju nije ju sa sigurnošću prepoznao, doznaje se od Petra Bradarića. Da se radi o Kristini, zaključilo se prema odjeći koja je prepoznata kao njezina.

Bradrić je rekao kako su roditelji nesretne djevojke u takvom šoku da nisu mogli pristupiti identifikaciji koja je obavljena nakon obdukcije.

Prema Bradarićevim riječima, obdukcija, koju je obavila patologinja splitskog KBC-a Marija Definis, pokazala je da je mlada žena ubijena i to oštrim predmetom s velikim brojem ozljeda. Više detalja o tome Bradarić u interesu istrage ne želi iznositi.

Prema njegovim riječima, tijekom dana će se sa sigurnošću  znati je li mrtva djevojka Kristina Šušnjara jer će se identifikacija obaviti putem otisaka.

Bradarić je potvrdio da su i danas u policiju privedene tri osobe, ali da se nijedna od njih za sada ne dovodi u vezu s ubojstvom.

Ističe također da je sam očevid završen, ali da je prostor gdje je nađen leš i dalje pod strogom kontrolom jer će se još dva dana raditi pretraga terena. Na očevidu su sudjelovali vrhunski hrvatski forenzičari i to njih 20 iz zagrebačkog Centra za kriminalistička istraživanja "Ivan Vučetić".

Načelnik Bradarić je potvrdio da je mrtva djevojka nađena gola od struka naniže i da su na njoj bile samo ružičaste čarape, te da ju je pronašao u potpuno zabitom kraju jedan stariji čovjek koji je tražio svog psa. 

Odmah je alarmirao radnike iz obližnjeg kamenoloma koji su nazvali Službu 112 i tako je krenula istraga koju vodi istražni sudac Stanko Grbavac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene