Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bacio se s krova?

Osijek: U dvorištu zgrade pronađen mrtav muškarac, drugi pronađen ozlijeđen u zgradi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Postoje tragovi nasilne smrti, a policija će u petak održati konferenciju za medije.

U Strossmayerovoj ulici u Osijeku, u dvorištu kućnog broja 262, tijekom prijepodneva pronađeno je mrtvo tijelo za sad nepoznatog muškarca, a u zgradi je zatečena još jedna ozlijeđena muška osoba, doznaje se u osječko-baranjskoj policiji.

Pročitajte i ovo Okupljanje inicijative Mihaela Berak Pet mjeseci kasnije: Inicijativa traži ostavke zbog 'šutnje' u slučaju ubojstva osječke studentice Kupaonica, ilsutracija (Foto: Getty Images) nije pokvareni bojler Utvrđen uzrok trovanja djeteta ugljikovim monoksidom u Osijeku

Prema neslužbenim informacijama doznajemo da je smrtno stradao 31-godišnjak iz Slatine, koji je odprije poznat policiji, a za život se bori 27-godišnjak, također iz Slatine. 

U policiji napominju kako se radi o nasilnoj smrti te da je ozlijeđeni muškarac prevezen u osječki Klinički bolnički centar (KBC), radi pružanja liječničke pomoći. Glasnogovornik policijske uprave Darijo Premec kazao je Hini kako je u tijeku očevid kojim će se utvrditi okolnosti ovoga događaja.

Policija još utvrđuje identitet mrtvog muškarca. Prema neslužbenim informacijama on i muškarac s ubodnim ranama koji je prevezn u KBC Osijek su iz Slatine. Sve upućuje na to da se muškarac bacio s krova, no zašto i što je tome prethodilo zasad nije poznato.

Policija je najavila konferenciju za medije za petak u 10 sati. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene