Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Objesila se 13-godišnja djevojčica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć oko 21 sat u mjestu Podvinje kod Slavonskog Broda trinaestogodišnja djevojčica počinila je samoubojstvo vješanjem. Kako neslužbeno doznajemo, djevojčica se objesila remenom svoje školske torbe.

Mrtvo tijelo pronašao je otac. Učenica osmog razreda objesila se u svojoj sobi u obiteljskoj kući. Motivi samoubojstva nisu poznati, a doznajemo kako je djevojčica bila odlična učenica. Dogodine je trebala krenuti u srednju školu a njezina starija sestra je na studiju u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

- Strava! Užas! Ne mogu vjerovati! - jedva su komentirali susjedi kuće sliježući ramenima. 

Brodska policija je bila vrlo štura u davanju informacija. No potvrdili su da oproštajno pismo djevojčica nije ostavila tako da se o motivima samoubojstva zasada samo može nagađati. 

Susjedi obiteljske kuće u kojoj se dogodila tragedija u Podvinju, predgrađu Slavonskog Broda, su izjavili da je riječ o veseloj djevojčici, uvijek nasmijanoj.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene