Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinoć oko 21 sat u mjestu Podvinje kod Slavonskog Broda trinaestogodišnja djevojčica počinila je samoubojstvo vješanjem. Kako neslužbeno doznajemo, djevojčica se objesila remenom svoje školske torbe.


Mrtvo tijelo pronašao je otac. Učenica osmog razreda objesila se u svojoj sobi u obiteljskoj kući. Motivi samoubojstva nisu poznati, a doznajemo kako je djevojčica bila odlična učenica. Dogodine je trebala krenuti u srednju školu a njezina starija sestra je na studiju u Zagrebu.

Vezani članci Zvjezdana Bogdanović - 2 Još se čekaju rezultati nalaza slučaja iz Nove Gradiške, iz Ministarstva poručuju: "Mi ih požurujemo, ali izvide ne radimo mi" Centar za socijalnu skrb u Novoj Gradišci Nova šefica Centra u Novoj Gradiški: "Nije nam bilo lako vidjeti današnji natpis na ulazu", "Mnogi zaposlenici su primili prijetnje"

- Strava! Užas! Ne mogu vjerovati! - jedva su komentirali susjedi kuće sliježući ramenima. 

Brodska policija je bila vrlo štura u davanju informacija. No potvrdili su da oproštajno pismo djevojčica nije ostavila tako da se o motivima samoubojstva zasada samo može nagađati. 

Susjedi obiteljske kuće u kojoj se dogodila tragedija u Podvinju, predgrađu Slavonskog Broda, su izjavili da je riječ o veseloj djevojčici, uvijek nasmijanoj.