Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogascima se smrzavale boce s kisikom

Noćas planula upravna zgrada 'Agroduhana'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema neslužbenim izvorima sumnja se da je požar prouzročio kvar na električnim instalacijama

Noćas oko 2,30 sati u Slatini je planula upravna zgrada tvrtke 'Agroduhan'. Vatrogasci su za nekoliko minuta stigli u krug tvrtke u kojoj se požar pojavio na u jednoj, a zatim proširio na nekoliko ureda na katu. Noćni čuvar pokušao je vatru ugasiti pomoću priručnog protupožarnog aparata, ali u tome nije uspio, pa su na požarište za nekoliko minuta stigli i vatrogasci.

Pročitajte i ovo Bik Joza Spasio se bijegom Najljepši Božić bika Joze: Kako je spašen junak slatinskog kraja koji danas bezbrižno njuška okružen stadom krava Slika nije dostupna u slatini Nakon dva tjedna pronađen odbjegli bik Joza, obećan mu je sretan život u društvu vrsnih krava

Zbog niske temperature zraka, koja je u Slatini noćas iznosila oko 20 stupnjeva Celzijusevih ispod ništice, vatrogasci su u nesvakidašnje teškim okolnostima, u kojima su im se smrzavale cijevi s vodom i boce s kisikom, ipak ugasili požar i zaustavili daljnje širenje na susjedne prostorije. Čuvar je potvrdio da je vatra planula pored jednog uredskog uređaja i električne utičnice, pa se sumnja da je uzrok požaru kvar na električnim instalacijama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene