Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema neslužbenim izvorima sumnja se da je požar prouzročio kvar na električnim instalacijama


Noćas oko 2,30 sati u Slatini je planula upravna zgrada tvrtke 'Agroduhan'. Vatrogasci su za nekoliko minuta stigli u krug tvrtke u kojoj se požar pojavio na u jednoj, a zatim proširio na nekoliko ureda na katu. Noćni čuvar pokušao je vatru ugasiti pomoću priručnog protupožarnog aparata, ali u tome nije uspio, pa su na požarište za nekoliko minuta stigli i vatrogasci.

Vezani članci Vaš glas: Porez na potporu za novorođenče (Foto: Dnevnik.hr) - 3 "Što na kraju ostane bebama?" Od potpora za novorođenčad naplati se i država Prometna nesreća (Foto/Arhiva: Maja Santosi/PIXSELL) Stravična prometna nesreća kod Slatine: U izravnom sudaru poginula žena

Zbog niske temperature zraka, koja je u Slatini noćas iznosila oko 20 stupnjeva Celzijusevih ispod ništice, vatrogasci su u nesvakidašnje teškim okolnostima, u kojima su im se smrzavale cijevi s vodom i boce s kisikom, ipak ugasili požar i zaustavili daljnje širenje na susjedne prostorije. Čuvar je potvrdio da je vatra planula pored jednog uredskog uređaja i električne utičnice, pa se sumnja da je uzrok požaru kvar na električnim instalacijama.