Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezena u Klaićevu

Nikica Jelavić autom teško ozlijedio djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kontroverzni poduzetnik Nikica Jelavić je sinoć oko 19.45 svojim osobnim vozilom naletio na osmogodišnju djevojčicu te je teško ozlijedio.

U policiji nam je potvrđeno da je u nesreći sudjelovao Nikica Jelavić rođen 1962. g. Osmogodišnja djevojčica s 32-godišnjom sestrom prelazila je ulicu na obilježenom pješačkom prijelazu. 'U jednom trenutku, djevojčica se otrgnula i potrčala kroz kolonu vozila. Tada je naletjela na mercedes zagrebačkih oznaka kojim je upravljao 49-godišnjak', rečeno je iz glasnogovorništva zagrebačke policije. Djevojčica, koja je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život, vozilom Hitne pomoći je prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Citroen se nije zaustavio na znaku 'stop' Noćas na hrvatskim cestama dva mladića izgubila živote Slika nije dostupna Brzina uzrok teške nesreće Još nije utvrđen identitet poginulog kod Dugopolja

Iz policije su izvijestili kako Nikica Jelavić u trenutku nesreće nije bio pod utjecajem alkohola te će se očevidom utvrditi je li mogao zakočiti na vrijeme i prije spaziti djevojčicu.

Tramvajski promet zbog očevida je bio zaustavljen neko vrijeme. Mediji pišu da je Jelavić osobno pozvao policiju i hitnu pomoć te ih dočekao na mjestu nesreće.

>>Vrhovni sud oslobodio optužbi Nikicu Jelavića

Nakon 11 godina i tri nepravomoćne presude, Vrhovni sud nedavno je potvrdio oslobađajuću presudu za Nikicu Jelavića. Time je oslobođen optužbi za ubojstvo nevinog građanina Zorana Dominija, ubijenog u studenom 1999. krhotinama 'zolje' kojom je na Cvjetnom trgu gađan blindirani džip Vjeke Sliška.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene