Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nesreća školskog zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Današnja nesreća školskog zrakoplova u Zadru, u kojoj je ozlijeđena djevojka koja je pilotirala, dogodila se pri vježbi slijetanja i uzlijetanja, a uzroke nesreće utvrdit će povjerenstvo Ministarstva mora, turizma i prometa i razvitka, priopćilo je to ministarstvo.

Pri vježbi slijetanja i uzlijetanja jednomotornim zrakoplovom DA-20 tipa "katana" marke "diamond" u vlasništvu pilotske škole InterCockpit kabina zrakoplova se otvorila, pa je učenica te škole, koja je bila sama u zrakoplovu, odlučila sletjeti. Nije se, međutim, uspjela zaustaviti na pisti, već je sletjela 150 metara izvan nje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velika prometna nesreća U sudaru školskog autobusa i kamiona dvoje poginulih Slika nije dostupna Čudom preživjeli 'Samo je vikala: Mama odletjeli smo, vozač, vozač, vozač!'

Učenica pilotske škole s ozlijeđenim koljenom prevezena je u
zadarsku bolnicu, a na zrakoplovu je oštećena elisa.

Ujutro će na mjesto događaja izići inspektor za zrakoplovne nesreće Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka, a uzroke nesreće utvrdit će povjerenstvo koje će, po Zakonu o zračnom prometu, imenovati ministar Božidar Kalmeta, kaže se u priopćenju glasnogovornice Marine Halužan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene