Nastavlja se prometni kaos u Zagrebu. Nakon niza prometnih nesreća tijekom jutra, policija javlja o novim prometnim nesrećama tijekom poslijepodneva.

Galerija


U četvrtak ujutro pet automobila sudarilo se na Branimirovoj ulici kod Trnave u Zagrebu. Tijekom jutra na Savskoj ulici sudarili su se autobus i tramvaj.

Vezani članci Očevid, ilustracija Mještani u šoku nakon što je na cesti kod Vrbovca pronađeno tijelo muškarca, vozač kamiona sam se javio policiji Kamionom zapeo za semafor u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Bizarna nesreća u Zagrebu: Kamion zapeo za semafor pa se zaglavio, policija za sav promet zatvorila izlaz iz Laništa

Nekoliko prometnih nesreća dogodilo se iza 16 sati u istočnom dijelu Zagreba. Prema do sada dostupnim informacija u svim nesrećama utvrđena je materijalna šteta i nema ozlijeđenih.

U 16:16 na Jadranskoj aveniji u prometnoj nesreći sudjelovala su četiri osobna automobila. U nesreći koja se dogodila u 16:21 na Zagrebačkoj aveniji sudjelovala su tri osobna automobila. Prometna nesreća na Jadranskom mostu dogodila se u 16:38 i u njoj su također sudjelovala četiri automobila.

U tijeku je očevid.

Promet je zbog nesreća otežan.