Nastavlja se prometni kaos u Zagrebu. Nakon niza prometnih nesreća tijekom jutra, policija javlja o novim prometnim nesrećama tijekom poslijepodneva.

Galerija


U četvrtak ujutro pet automobila sudarilo se na Branimirovoj ulici kod Trnave u Zagrebu. Tijekom jutra na Savskoj ulici sudarili su se autobus i tramvaj.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Teška prometna nesreća na Rabu: Automobilom sletjeli s ceste, 28-godišnjak na mjestu preminuo Zagreb: Policijski očevid (Marko Prpic/PIXSELL) Policija objavila detalje tragedije u Zagrebu: Vozač koji je na pješačkom oborio djevojčicu imao je 0,34 promila alkohola u krvi

Nekoliko prometnih nesreća dogodilo se iza 16 sati u istočnom dijelu Zagreba. Prema do sada dostupnim informacija u svim nesrećama utvrđena je materijalna šteta i nema ozlijeđenih.

U 16:16 na Jadranskoj aveniji u prometnoj nesreći sudjelovala su četiri osobna automobila. U nesreći koja se dogodila u 16:21 na Zagrebačkoj aveniji sudjelovala su tri osobna automobila. Prometna nesreća na Jadranskom mostu dogodila se u 16:38 i u njoj su također sudjelovala četiri automobila.

U tijeku je očevid.

Promet je zbog nesreća otežan.