Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na kritičnim lokacijama

Nakon jutra, kaos i u popodnevnoj špici: U Zagrebu nekoliko nesreća u razmaku od samo 20 minuta

Gužva na Savskoj zbog prometne nesreće (Foto: Dnevnik.hr)
Gužva na Savskoj zbog prometne nesreće (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Gužva na Savskoj zbog prometne nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Gužva na Savskoj zbog prometne nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Gužva na Savskoj zbog prometne nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Nastavlja se prometni kaos u Zagrebu. Nakon niza prometnih nesreća tijekom jutra, policija javlja o novim prometnim nesrećama tijekom poslijepodneva.

U četvrtak ujutro pet automobila sudarilo se na Branimirovoj ulici kod Trnave u Zagrebu. Tijekom jutra na Savskoj ulici sudarili su se autobus i tramvaj.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju Policija U Zagrebu Auto naletio na dijete na zebri: Policija poziva svjedoke nesreće da se jave

Nekoliko prometnih nesreća dogodilo se iza 16 sati u istočnom dijelu Zagreba. Prema do sada dostupnim informacija u svim nesrećama utvrđena je materijalna šteta i nema ozlijeđenih.

U 16:16 na Jadranskoj aveniji u prometnoj nesreći sudjelovala su četiri osobna automobila. U nesreći koja se dogodila u 16:21 na Zagrebačkoj aveniji sudjelovala su tri osobna automobila. Prometna nesreća na Jadranskom mostu dogodila se u 16:38 i u njoj su također sudjelovala četiri automobila.

U tijeku je očevid.

Promet je zbog nesreća otežan.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene