Nastavlja se prometni kaos u Zagrebu. Nakon niza prometnih nesreća tijekom jutra, policija javlja o novim prometnim nesrećama tijekom poslijepodneva.

Galerija


U četvrtak ujutro pet automobila sudarilo se na Branimirovoj ulici kod Trnave u Zagrebu. Tijekom jutra na Savskoj ulici sudarili su se autobus i tramvaj.

Vezani članci Prometna nesreća na Istarskom ipsilonu (Foto: JVP Rovinj) Prometna nesreća na Istarskom ipsilonu: Pretjecao i zabio se u ogradu, automobil smrskan Dvije prometne nesreće u Zagrebu izazvale prometni zastoj, ilustracija (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) - 4 Niz prometnih nesreća u Zagrebu, dvije osobe ozlijeđene: ''Djevojka je ležala na podu i plakala''

Nekoliko prometnih nesreća dogodilo se iza 16 sati u istočnom dijelu Zagreba. Prema do sada dostupnim informacija u svim nesrećama utvrđena je materijalna šteta i nema ozlijeđenih.

U 16:16 na Jadranskoj aveniji u prometnoj nesreći sudjelovala su četiri osobna automobila. U nesreći koja se dogodila u 16:21 na Zagrebačkoj aveniji sudjelovala su tri osobna automobila. Prometna nesreća na Jadranskom mostu dogodila se u 16:38 i u njoj su također sudjelovala četiri automobila.

U tijeku je očevid.

Promet je zbog nesreća otežan.