Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Obiteljsko nasilje kod Petrinje: Napadao 17 godina mlađu suprugu, prijetio joj, maltretirao pa joj probušio gume i razbio stakla na autu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Sisku ispitalo je 56-godišnjaka s područja Petrinje i predložilo određivanje istražnog zatvora. Osumnjičen je za više kaznenih djela.

56-godišnjak je od siječnja 2019. do rujna 2019. godine, u obiteljskoj kući u blizini Petrinje, u više navrata verbalno i fizički napadao svoju 17 godina mlađu suprugu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obiteljsko nasilje Strava u susjedstvu: Poznati kirurg supruzi polomio rebra i nadlakticu, davio je kabelom i urinirao po njoj pred djecom Ilustracija Dobio godinu dana zatvora Montruozni otac brutalno pretukao petogodišnju kćer: Udarao ju je u glavu plastičnom igračkom sve dok se igračka nije raspala

Od siječnja 2019. do 8. kolovoza 2021. prijetio joj je da će ubiti nju i članove njezine obitelji ako nasilje prijavi policiji.

Od 1. srpnja 2021. do 8. kolovoza 2021., nakon što je njegova supruga napustila zajedničku obiteljsku kuću, pokušavao je uspostaviti neželjeni telefonski kontakt s njom.

7. kolovoza 2021. došao na njezinu adresu stanovanja i probušio gume i razbio vjetrobranska stakla na njezinom automobilu.

Sudac istrage Županijskog suda u Sisku odredio je istražni zatvor protiv 56-godišnjaka zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene