Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemiravao ovce?

Načelnik općine ustrijelio susjedovog pekinezera: 'Nije se mogao naći drugi način'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna priča iz Hrvatske Dubice. načelnik općine ustrijelio je susjedovog psa koji je, kaže načelnik, lavežom uznemiravao njegove ovce.

Načelnik općine Hrvatske Dubice, inače lovac, ustrijelio je susjedovog pekinezera jer mu je lavežom uzrujavao ovce. Vlasnik psa platio je kaznu jer je njegov pas narušavao javni red i mir, a lovac bi mogao u zatvor na godinu dana.

Pročitajte i ovo Pitbuli napali dijete tragedija u Italiji Dva pitbula rastrgala 13-mjesečnog dječaka dok se igrao u dvorištu: Majka ga je pokušala spasiti, nju su izgrizli Ilustracija Opalio sa zadnjeg sjedišta Pas upucao lovca: Muškarac pronađen mrtav u kamionetu. Glavni osumnjičeni njegov ljubimac

Načelnik Hrvatske Dubice ustrijelio je susjedovog pekinezera jer mu je lajao na ovce. 'Protiv 67 godišnjaka podnijet optužni prijedlog iz zakona o oružju', potvrdio je Siniša Sever, voditelj smjene okc-a PU sisačko-moslavačke.

>> Nestali pas, puška, loše označeno lovište i posvađani stanovnici

Tko usmrti životinju bez opravdanog razloga ili je teško zlostavlja, nanosi joj nepotrebne boli ili je izlaže nepotrebnim patnjama, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.

Na pitanje je li baš morali pucati na psića koji je samo lajao, načelnik je odgovorio da se 'nije mogao naći drugi način'.

Cijelu priču pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene