Na zagrebačkom Mirogoju pokopan je ugledni odvjetnik Ante Madunić. Od njega su se došli oprostiti brojni prijatelji, kolege i građani.


Mnogobrojni građani, poznanici, odvjetnici i osobe iz javnog života oprostili su se na zagrebačkom groblju Mirogoj od preminulog odvjetnika Ante Madunića.

VIDEO Umro je odvjetnik Ante Madunić

Vezani članci Obljetnica smrti Rudolfa Perešina Obilježena 25. obljetnica pogibije pilota HRZ-a Rudolfa Perešina Zemljište na koje se uknjižio poduzetnik Srećko Mihaljević (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Pored svih dokaza ne mogu doći do pravde: "Crvenim se zbog države koja štiti onoga tko je to napravio"

Ovaj stručnjak za kazneno pravo umro je u zagrebu 20. prosinca, nakon kratke i teške bolesti.

Madunić je rođen 15. prosinca 1958. u Cisti Provo kod Imotskog, diplomirao je na zagrebačkom Pravnom fakultetu 1981., a odvjetnik je postao 1. siječnja 1987.

Tijekom uspješne karijere ovaj odvjetnik specijaliziran za kazneno pravo branio je mnoge osobe iz javnog života.Uz ostale, zastupao je Zdravka Mamića, Slavena Žužula, Branimira Glavaša, Davora Pataftu, Darka Marinca, Nevena Juricu, Mladena Barišića i Stjepana Fiolića.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook