Policijski očevid, ilustracija
Policijski očevid, ilustracija Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Na Hvaru je iz mjesta Vrboska nestala 78-godišnja Javorka Boljat koja se u popodnevnim satima s adrese Vrboska br. 577 (uvala Basina)


Visoka je 160 cm, izrazito je slabe tjelesne građe, sijede kose, te je najvjerojatnije obučena u crne hlače, crnu jaknu, crne cipele i na glavi ima maramu.

Vezani članci Policijska sirena, ilustracija Šesnaestogodišnjakinja koja je nestala u Lipiku pronađena u Daruvaru Nestao Vedran Patarčić Jeste li ga vidjeli? U Zagrebu nestao Vedran Patarčić, njegov otac na društvenim mrežama objavio dirljivu poruku

U potrazi sudjeluju policija i vatrogasci, ali i šest članova Hrvatske gorske službe spašavanja. Darko Gavrić, pročelnik HGSS Stanice Split, rekao nam je da će se hvarskom HGSS-u pridružiti i članovi ispostave Split.

"Kad su ovakve potrage u pitanju treba što prije krenuti u akciju obzirom na vrijeme. Vidite i sami kakvo je, puše vjetar bura je, temperature su se snizile. Osoba starije životne dobi koja nije konzumirala hranu i piće... Šanse za preživljavanje ima, ali se one svakako smanjuju", kaže Gavrić.

Policija moli građane koji su je ili imaju informacije o njoj da o tome obavijeste policiju na broj 192.