Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell,Dubravka Petric)
Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell,Dubravka Petric) Foto: Pixsell,Dubravka Petric

U Pazinu je ispitan 33-godišnjak zbog nasilja u obitelji i prijetnji supruzi, javlja Općinsko državno odvjetništvo.


Sumnja se da je 33-godišnjak tijekom godine dana, od svibnja 2018. godine pa do 12. svibnja 2019., u Pazinu, svojoj supruzi branio izlaske s prijateljicama, kontrolirao joj mobilni telefon, zahtijevao da mu se konstantno javlja i bude dostupna u svakome trenutku kada bi izašla te tražio od nje da mu slika mjesto i osobe s kojima je u društvu.

Vezani članci Novac, ilustracija Policija poziva žrtve prevare da se jave: Nudili im pomoć u legalizaciji objekata u Istri pa iznuđivali novac Policija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nadzorna kamera zabilježila trenutak nesreće: Pješakinja poginula u naletu policijskog automobila, gosti kafića se uhvatili za glavu

Osm toga, nazivao ju je i vrijeđao pogrdnim imenima, uslijed čega se ona odselila iz zajedničkog stana. Sumnja se i da je 33-godišnjak zatim nepozvan dolazio u stan u koji se preselila pod izlikom da je došao vidjeti dijete, a tamo joj je prijetio te je 12. svibnja 2019. došao na njezino radno mjesto i u dva navrata, uz neprimjereno ponašanje, ozbiljno zaprijetio.

33-godišnjak je dobio zabranu prilaska supruzi zbog opasnosti da bi mogao počiniti teže kazneno djelo ili ponoviti ono koje je već počinio.

Eksplozija probudila Zagrepčane: ''Čulo se jako oko 2 sata kad je grunulo, dočekale su nas krhotine stakla...''