Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio zabranu prilaska

Muškarac u Pazinu supruzi kontrolirao kretanje i mobitel, vrijeđao ju i prijetio joj na poslu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Pazinu je ispitan 33-godišnjak zbog nasilja u obitelji i prijetnji supruzi, javlja Općinsko državno odvjetništvo.

Sumnja se da je 33-godišnjak tijekom godine dana, od svibnja 2018. godine pa do 12. svibnja 2019., u Pazinu, svojoj supruzi branio izlaske s prijateljicama, kontrolirao joj mobilni telefon, zahtijevao da mu se konstantno javlja i bude dostupna u svakome trenutku kada bi izašla te tražio od nje da mu slika mjesto i osobe s kojima je u društvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!" Ilustracija Razotkriven je Zatvorenik planirao ubiti sutkinju: "Postavit ću ručnu bombu u cvjetni aranžman na grob njezine majke"

Osm toga, nazivao ju je i vrijeđao pogrdnim imenima, uslijed čega se ona odselila iz zajedničkog stana. Sumnja se i da je 33-godišnjak zatim nepozvan dolazio u stan u koji se preselila pod izlikom da je došao vidjeti dijete, a tamo joj je prijetio te je 12. svibnja 2019. došao na njezino radno mjesto i u dva navrata, uz neprimjereno ponašanje, ozbiljno zaprijetio.

33-godišnjak je dobio zabranu prilaska supruzi zbog opasnosti da bi mogao počiniti teže kazneno djelo ili ponoviti ono koje je već počinio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene