Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bore mu se za život

Muškarac u obračunu izboden lovačkim nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Verbalni i fizički sukob dvojice muškkaraca u Rijeci doveo je do krvavih posljedica i teškog ranjavanja ubodima nožem.

Sinoć, oko 18,20 sati u ugostiteljskom objektu u Ul. F. la Guardia, u Rijeci, nakon verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba, 63-godišnji muškarac zadao je nožem više ubodnih rana 44-godišnjaku, izvijestila je PU primorsko-goranska. Policija navodi i kako je kriminalističko istraživanje oko krvavog incidenta još uvijek u tijeku. Starijem muškarcu, koji je brutalno nožem napao mlađeg, policija je na analizu za alkohol uzela uzorke krvi i urina.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Slika nije dostupna Krvavi obračun na Braču Nožem izbo 19-godišnjaka i teško ga ranio

Policija je na mjestu zločina pronašla i lovački nož, kojim je 63-godišnjak izbo 44-godišnjaka, a slučaj se tretira kao pokušaj ubojstva te će kao takav biti i prijavljen nadležnom Državnom odvjetništvu. Teško ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena u KBC-u Sušak, gdje je utvrđeno da je zadobio povrede opasne po život.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene