Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Verbalni i fizički sukob dvojice muškkaraca u Rijeci doveo je do krvavih posljedica i teškog ranjavanja ubodima nožem.


Sinoć, oko 18,20 sati u ugostiteljskom objektu u Ul. F. la Guardia, u Rijeci, nakon verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba, 63-godišnji muškarac zadao je nožem više ubodnih rana 44-godišnjaku, izvijestila je PU primorsko-goranska. Policija navodi i kako je kriminalističko istraživanje oko krvavog incidenta još uvijek u tijeku. Starijem muškarcu, koji je brutalno nožem napao mlađeg, policija je na analizu za alkohol uzela uzorke krvi i urina.

Vezani članci Očevid u Savskoj gdje je dvoje ljudi ozlijeđeno nožem - 7 Dvojica teško ozlijeđena: Policija objavila detalje krvavog napada u kafiću na Savskoj cesti u Zagrebu Tučnjava (Foto: Screenshot) Tučnjava završila i prije nego što je počela, a razmetao se potezom kao paun

Policija je na mjestu zločina pronašla i lovački nož, kojim je 63-godišnjak izbo 44-godišnjaka, a slučaj se tretira kao pokušaj ubojstva te će kao takav biti i prijavljen nadležnom Državnom odvjetništvu. Teško ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena u KBC-u Sušak, gdje je utvrđeno da je zadobio povrede opasne po život.