Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Verbalni i fizički sukob dvojice muškkaraca u Rijeci doveo je do krvavih posljedica i teškog ranjavanja ubodima nožem.


Sinoć, oko 18,20 sati u ugostiteljskom objektu u Ul. F. la Guardia, u Rijeci, nakon verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba, 63-godišnji muškarac zadao je nožem više ubodnih rana 44-godišnjaku, izvijestila je PU primorsko-goranska. Policija navodi i kako je kriminalističko istraživanje oko krvavog incidenta još uvijek u tijeku. Starijem muškarcu, koji je brutalno nožem napao mlađeg, policija je na analizu za alkohol uzela uzorke krvi i urina.

Vezani članci Zaštitari ispred OŠ Krapinske Toplice - 17 Jesu li hrvatske škole postale mjesta opasnog življenja? ''Čitav državni vrh nije u stanju riješiti jedan slučaj'' Uhićen bivši gradonačelnik Čakovca, Stjepan Kovač Kovača odveli nakon pretresa, Posavec doveden na ispitivanje: Otkrivamo kako je džoging došao glave županu

Policija je na mjestu zločina pronašla i lovački nož, kojim je 63-godišnjak izbo 44-godišnjaka, a slučaj se tretira kao pokušaj ubojstva te će kao takav biti i prijavljen nadležnom Državnom odvjetništvu. Teško ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena u KBC-u Sušak, gdje je utvrđeno da je zadobio povrede opasne po život.