Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žena teško ozlijeđena

Policija objavila detalje: Uhićen muškarac osumnjičen za pokušaj ubojstva u Sesvetama

Aktualno Galerija Ilustracija Ilustracija Foto: Cropix Koraljka Hat, KB Dubrava Koraljka Hat, KB Dubrava Foto: DNEVNIK.hr Pokušaj ubojstva u Sesvetama, ilustracija - 1 Pokušaj ubojstva u Sesvetama, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Pokušaj ubojstva u Sesvetama, ilustracija - 2 Pokušaj ubojstva u Sesvetama, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Pokušaj ubojstva u Sesvetama, ilustracija - 3 Galerija 1/5 >>
Muškarac koji je u srijedu pokušao oštrim predmetom ubiti ženu uhićen je u blizini bivšeg graničnog prijelaza Goričan, izvijestila je policija.

Policija je objavila da je danas oko 15:15 sati u blizini bivšeg graničnog prijelaza Goričan, u autobusu stranih registarskih oznaka uhićen 43-godišnjak osumnjičen da je u Sesvetama pokušao ubiti 45-godišnju ženu.

Osoba je pod nadzorom policije te će biti dovedena u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke radi daljnjeg provođenja kriminalističkog istraživanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Strava u Zagrebu: Muškarac pokušao ubiti ženu oštrim predmetom, policija traga za njim

U srijedu oko 22:20 na području Sesveta 43-godišnjak je fizički napao 45-godišnju ženu i ozlijedio je oštrim predmetom te nakon toga pobjegao iz stana.

Ozlijeđena žena prevezena je vozilom hitne pomoći u Kliničku bolnicu Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Policija je ranije izvijestila da je riječ o članovima obitelji.

"Utvrđene su teške tjelesne ozljede, područje trbuha i lica. Ozljede u području trbuha su zbrinute noćas hitnom operacijom, to je bila jedna ubodna rana, a što se ozljeda lica tiče, bit će zbrinute sutra ujutro. Ima višestruke prijelome kostiju srednjeg lica, to su prijelomi skeleta i potreban je operativni zahvat", rekla je dr. med. Koraljka Hat, spec. makilofacijalne kirurgije, KB Dubrava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene