KBC Osijek
KBC Osijek Foto: Dubravka Petric/Pixsell

Muškarac (49) danas oko 10 sati u dva različita mjesta, Dardi i Mecama kod Osijeka, nožem je ozlijedio dvoje djece. Napadač je uhićen. Ozlijeđenoj djeci pruža se liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek.


U dva različita mjesta nedaleko od Osijeka, Dardi i Mecama, 49-godišnji muškarac danas oko 10 sati oštrim je predmetom ozlijedio dvoje djece, priopćila je policija.

Vezani članci Pištolj, ilustracija Drama u Splitu: Muškarac djeci pokazivao pištolj pa ga prislonio na sljepoočnicu Svijeće u čast preminulom dječaku Adamu Toledu Užas u SAD-u: Policija objavila snimku na kojoj policajac ubija 13-godišnjaka

Kako su za DNEVNIK.hr odgovorili iz KBC-a Osijek, djeca su u bolnicu primljena u prijepodnevnim satima, a jedno je nakon obrade pušteno na kućnu njegu. "Drugo je hospitalizirano na Zavodu za dječju kirurgiju te se nalazi van životne opasnosti", odgovorilo je Ravnateljstvo KBC-a Osijek.

Prema neslužbenim informacijama, 49-godišnjak je djecu ozlijedio odvijačem. Policija nije precizirala o kojem je oštrom predmetu riječ, no lokalni mediji navode da je u pitanju odvijač te da su ozlijeđeni dječak i djevojčica.

Muškarac je ubrzo uhićen, a ozlijeđenoj djeci pružena je liječnička pomoć u KBC-u Osijek. Neslužbeno doznajemo da djeca nisu ni u kakvoj vezi s muškarcem koji ih je napao. 

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.