Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završila u bolnici

Drama na parkiralištu u Vinkovcima: Muškarac napao ženu, staklom je izrezao po cijelom tijelu

Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr)
Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Policija (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Na parkiralištu u Vinkovcima, muškarac je napao 64-godišnju ženu i staklom je izrezao po cijelom tijelu.

U četvrtak, 29. kolovoza, oko 16 sati, na parkiralištu između autobusnog i željezničkog kolodvora u Vinkovcima, Trg Kralja Tomislava, 30-godišnjak iz Nove Gradiške komadom stakla napao je 64-godišnjakinju iz Vinkovaca te joj zadao više reznih rana u predjelu ramena, ruke i vrata.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila

U Općoj županijskoj bolnici Vinkovci 64-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je nakon toga puštena na kućnu njegu. 30-godišnjak je uhićen te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Muškarac i žena ne poznaju se od ranije, a muškarac nije bio u alkoholiziranom stanju, neslužbeno doznajemo. Motiv i okolnosti napada utvrdit će se kriminalističkim istraživanjem.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene