Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INCIDENT U SPLITU

Muškarac iz čista mira napao učenika u autobusu: Morala intervenirati i policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Prometovu autobusu koji vozi na liniji broj 37 dogodio se incident prošle srijede kada je 35-godišnjak napao srednjoškolca.

Ničim izazvan 35-godišnji muškarac prvo je verbalno, a potom i fizički napao srednjoškolca u Prometovu autobusu koji vozi na liniji broj 37 prošle srijede.

''Došao je do njega i zapovijedao mu da mu se digne. Nakon što učenik to nije napravio ovaj ga je počeo i fizički napadati. Putnici su bili u nevjerici, nekoliko ih je pokušalo odvratiti napadača od daljnjeg napada. Nekoliko je putnika zvalo policiju koja se pojavila zaista vrlo brzo nakon tih poziva'', kazao je jedan od svjedoka incidenta za Dalmacija danas, a nemili događaj potvrdila je i splitska policija.

Pročitajte i ovo Ministar Radovan Fuchs DJECA PANIČNO BJEŽALA Drama u zagrebačkoj školi: Pijan uletio na roditeljski sastanak, mahao nožem pa ga zabio u stol. Svladao ga bivši pripadnik ATJ Lučko
Pročitajte i ovo Autobus, ilustracija (Foto: Getty Images) UHIĆEN JE Policija o zvjerskom iživljavanju državljanina Srbije u autobusu u Njemačkoj, uhićen je i optužen za pokušaj ubojstva: "Napao je iz čista mira"

Policijski službenici dovršili su 23. rujna kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog čl.6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Sumnjiči ga se da je dan ranije oko 13.30 sati u Splitu, na autobusnom stajalištu u autobusu fizički napao maloljetnika. Napadač je uhićen uz uporabu sredstava prisile i doveden u prostorije policije.

Zbog sumnje u počinjenje ranije navedenog prekršaja 35-godišnjak je dana 23. rujna uz optužni prijedlog priveden na nadležni općinski prekršajni sud, objasnila je policija.

Video napada možete pogledati na portalu Dalmacija danas.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene