Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sin umro u bolnici

Mladić poginuo u požaru kuće, otac teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru koji je planuo kasno sinoć oko 23,30 sati u mjestu Bratovski Vrh, u gradu Klanjcu teško je ozlijeđen 51-godišnji vlasnik kuće, dok je njegov 27-godišnji sin od zadobivenih ozljeda preminuo u zabočkoj Općoj bolnici, izvijestila je jutros Policijska uprava krapinsko-zagorska.

Do požara je došlo na za sada neutvrđen način, navodi policija. Pedesetjedogodišnji vlasnik zadobio je teške tjelesne ozljede - opekline 1. i 2. stupnja, koje nisu opasne po život te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Zabok, dok je njegov 27-godišnji sin zadobio ozljede od kojih je noćas oko 1,10 sati preminuo u Općoj bolnici Zabok.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna dovršen je očevid Teška nesreća u Zagorju: Automobil sletio s ceste, dvije osobe ozlijeđene Vinogradi nakon nevremena POLJOPRIVREDNICI NA MUKAMA Vinogradari nakon strašnog nevremena: "Kao da je čovjeku odrezano jedno plućno krilo. Šteta nije samo sto posto, nego 110 posto..."

Požar su oko 1 sat ugasili pripadnici Zagorske javne vatrogasne postrojbe Zabok i Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Klanjec. Očevid je u tijeku. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene