Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na radu

Mladić poginuo na poslu kod Grubišnog Polja: Motornom pilom rušio drva, odlomila se grana i ubila ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak je u šumi Zdenački gaj nedaleko Grubišnog Polja došlo do nesreće na radu u kojoj je poginuo mladić, javlja policija.

U četvrtak oko 10:40 sati, u šumi Zdenački gaj nedaleko Grubišnog Polja, 22-godišnji radnik je zajedno s još trojicom radnika javnog poduzeća za gospodarenje šumama i šumskim zemljištima iz Grubišnog Polja motornom pilom rušio drva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Isključena iz škole Strava u bjelovarskoj školi: Učenica napravila popis djece za odstrel, dijeli se po mrežama Prometna nesreća u Bjelovaru Obavljen očevid Detalji strašne nesreće u centru grada: Kamionom pregazio muškarca koji je gurao bicikl

Prilikom rušenja jednog stabla, sa susjednog drveta se odlomila grana koja je 22-godišnjaka udarila u stražnji dio glave. Od siline udarca je pao na tlo i izgubio svijest, nakon čega su ga ostali djelatnici žurno prevezli u Dom zdravlja Grubišno Polje gdje je uslijed težina ozljeda preminuo.

"Očevidu na mjestu događaja je bio prisutan i inspektor zaštite na radu. Tijelo stradalog mladića prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje biti obavljena obdukcija, a također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće", priopćila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene