Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravično trostruko ubojstvo

Mještani Sukošana u šoku nakon krvoprolića: ''Poznajemo ih kao normalne ljude''

Šime Vičević (Foto: Dnevnik.hr)
Šime Vičević (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Šime Vičević (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Mještani Sukošana u šoku su nakon stravičnog krvoprolića u njihovom mjestu. Muškarac je hladnim oružjem oduzeo život sestri i njezinom starijem sinu, a nakon toga je ubio još jednu ženu koja je s njima živjela u kućanstvu. Nakon policijske potrage na njegovom imanju pronađeno je i tijelo trostrukog ubojice.

Mirno sukošansko popodne prekinuli su zvuci sirena zadarske hitne i policije. U obiteljskoj kući pronađena su tri beživotna tijela.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

''Pronađena su mrtva tijela članova obitelji muškarca, 81- godište i ženskih osoba, 54. i 37. godište'', kaže Bore Mršić iz PU zadarske.

Odmah kreće policijska potjera za trostrukim ubojicom. Svi dokazi upućuju na ujaka najmlađe žrtve. Mještani su u šoku.

''Ljudi su šokirani, iznenađeni jer počinitelja i njih poznajemo kao primjerene i normalne ljude, ali tragedija je ipak dosta velika'', rekao je Domagoj.

''Pa u šoku smo svi, ne znam što bi vam rekla'', rekla je Mila.

Sukošan je sve do 15 sati bio pod policijskom blokadom - kada je pronađeno tijelo muškarca u šumi iznad Sukošana.

''Pronađen je mrtav muškarac za kojeg policija s velikom vjerojatnošću sumnja da je počinitelj ovog teškog trostrukog ubojstva'', obavijestio je medije Bore Mršić iz PU zadarske.

Susjedi u šoku hladnokrvnošću kojom je njihov inače miran 63-godišnji susjed likvidirao vlastitu sestru, nećaka i staricu.

Na terenu su pripadnici i zadarske ekipe za očevide koji bi zajedno s nadleženim državnim odvjetnikom trebali složiti mozaik priče koja je dovela do ovog krvavog zločina.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene