Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Majci osumnjičenoj za čedomorstvo kaznena prijava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog osnovane sumnje u dvostruko čedomorstvo policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu protiv 24-godišnje Danijele Mutnjaković iz Stare Gradiške, priopćila je PU brodsko-posavska.

Prije desetak dana u stanu u Staroj Gradiški pronađeno je mrtvo žensko novorođenče i posmrtni ostaci novorođenčeta, stari oko dvije godine, a sumnje u čedomorstvo potvrdilo je histološko vještačenje tkiva mrtvog ženskog novorođenčeta, ali i druga saznanja prikupljena operativnim radom.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Ilustracija Nesuđeni umjetnik Incident u Muzeju umjetnosti: Zaposlenik objesio svoju sliku

Kako se osumnjičena trenutačno nalazi na liječenju na odjelu psihijatrije novogradiške bolnice, istražnom sucu Županijskoga suda u Slavonskom Brodu bit će privedena kada to bude dopustilo njezino zdravstveno stanje. 

Pretraga stana, u kojemu osumnjičena živi sa suprugom, inače policijskim službenikom, i troje djece, obavljena je nakon što je ginekolog Opće bolnice u Novoj Gradiški posumnjao u njezinu priču o spontanom prekidu trudnoće. 

Uz mrtvo žensko novorođenče, za koje je utvrđeno da je rođeno živo, u stanu su u zatvorenoj plastičnoj kutiji pronađeni posmrtni ostaci još jednog novorođenčeta koji se povezuju sa slučajem iz svibnja 2004. Tada je Danijela Mutnjaković bila prijavljena zbog vjerojatnog protupravnog prekida trudnoće, no kriminalističkom obradom ništa nije otkriveno, pa je slučaj bio stavljen u mirovanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene