Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća kod Karlovca

Vlak odbacio automobil niz strminu, poginula dva muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mlađih muškaraca poginula su danas u 14,45 sati u Donjem Zvečaju, u blizini Duge Rese, kad je na njih naletio vlak, potvrdila je karlovačka Policijska uprava.

Po riječima glasnogovornice Tamare Grčić, u osobnom automobilu karlovačkih registracija poginuli su Dugorešani u dobi od 27 i 30 godina zbog nepoštovanja zvučnih i svjetlosnih signala na tom prijelazu.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo"

U toj tragediji, rekla je glasnogovornica, najtragičnije je to što su poginuli na putnom prijelazu na kojem se često gine, a opremljen je samo zvučnom i svjetlosnom signalizacijom, bez brklje.

'HŽ je ovdje osigurao ovaj putni prijelaz svjetlom i zvukom tako da uzrok ovog nemilog događaja je u prvom redu nepažnja vozača cestovnog vozila', rekli su iz Hrvatskih željeznica.

Na tom je prijelazu putnički vlak Zagreb-Rijeka udario u osobni automobil karlovačkih registracija i odbacio ga niz strminu, pri čemu su u automobilu poginula dvojica muškaraca iz Duge Rese, jedan u dobi od 27 godina i drugi u dobi od 30 godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene