Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaznena prijava protiv devet osoba zbog zlouporabe droga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području šibensko-kninske Policijske uprave tijekom siječnja i početkom veljače zaplijenjeno je 1598 grama marihuane, 6,3 grama heroina i 104 grama amfetamina te će devet osoba biti kazneno prijavljeno zbog zloporabe droga, kazao je na konferenciji za novinare pomoćnik načelnika PU-a Ivica Kostanić.

Droga je, kako je istaknuo Kostanić, zaplijenjena u Šibeniku i Primoštenu u tijeku pojačanih mjera vezanih uz kriminalitet droga, a osobe kod kojih je pronađena u dobi su od 20 do 23 godine. S obzirom na način pakiranja droga je bila namijenjena preprodaji, a od devet osoba kod kojih je pronađena, njih je pet zatečeno u posjedu droge pri prometnoj kontroli.

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Prošli vikend šibenska je policija u suradnji s pokretnim postrojbama Ministarstva unutarnjih poslova, poznatijim kao 'cobre', provela i akciju pojačana nadzora prometa.

Pregledana su ukupno 1193 vozila, iz prometa je isključeno 126 vozača i 56 vozila te su utvrđena 502 prekršaja sigurnosti prometa na cestama. 

Tako je otkriveno, među ostalim, da je 35 osoba vozilo pod utjecajem alkohola i 16 pod utjecajem droga.

Ukupno 36 osoba vozilo je bez položena vozačkog ispita, a za 35 vozila utvrđeno je da im je istekao tehnički pregled.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene