Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vikao na plaži

Kako se ubojica Ante Prnjaka sam razotkrio: "Ubit ću te kao što sam i njega! Zapalit ću ti auto kao što sam i njemu!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
L.B. kojeg policija sumnjiči za ubojstvo Ante Prnjaka u splitskom TTTS-u navodno se sam razotkrio napravivši scenu na plaži u Stobreču.

Dan nakon ubojstva Ante Prnjaka koje se dogodilo 21. kolovoza, L.B. je napravio scenu na plaži u Stobreču nakon koje su policajci posumnjali da je upravo on smaknuo Prnjaka. 

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Nove TV Toranj od 27 katova Na blagdan svetog Dujma u Splitu otvoren najviši neboder u Hrvatskoj: "Zvonik katedrale je visok 60 metara, a mi smo na dvostruko većoj visini" Noa Milivojev Suđenje u Beogradu Ubojica tiktokerice Noe istraživao kako uništiti tragove ubojstva, otkrivene i jezive poruke: "Svi stvaramo svoje monstrume"

Toga dana na plaži L.B. se žestoko prepirao s djevojkom s kojom je došao, zbog čega se umiješalo više osoba kako bi je obranili. "Ubit ću te kao što sam ubio i Prnjaka! Zapalit ću ti auto kao što sam ga njemu zapalio", vikao je na čovjeka koji mu je bio najbliži. Nakon toga je otišao s plaže, a svjedoci su pozvali policiju kojoj su ispričali što je vikao, piše Slobodna Dalmacija

Ubrzo je izdana potraga za njim, no na adresi nije pronađen jer se, svjestan da se razotkrio, dao u bijeg. Uhićen je dan kasnije, u četvrtak, pored štanda s voćem kojeg drži njegova obitelj. 

Policija je došla i do videosnimke s benzinske postaje na kojoj se vidi kako L.B. dolazi s Prnjakovim BMW-om nakon što je ovaj već smaknut na TTTS-u. Na benzinskoj je napunio benzinom spremnik od 10 litara. Izgoreni BMW s raznesenim prednjim dijelom pronađen je istog dana kad i Prnjakovo tijelo, a kao eksplozivna naprava poslužio je spremnik s gorivom koji je postavljen prednji kraj automobila. 

Puška kojom je ubojstvo izvršeno ostavljena je pored mjesta paljevine, piše Slobodna Dalmacija. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene