Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ludnica na A3

Jurio 250 km/h po autocesti, blicao presretaču da ubrza pa se zabio u ogradu: S njim je u autu bilo i dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog divljanja po autocesti i izazivanja prometne nesreće 38-godišnji vozač iz BiH dobio je tri mjeseca zabrane vožnje unutar Hrvatske i mora platiti kaznu od 15.000 kuna.

Na autocesti Zagreb - Lipovac u subotu oko 14:45 38-godišnji državljanin BiH u Mercedesu njemačkih registracija jurio je 250 km/h i vozio se lijevom prometnom trakom autoceste iako je desna prometna traka bila slobodna kad mu je zasmetao auto ispred njega. Počeo je blicati i trubiti, a vjerojatno nije znao da su u autu ispred njega policajci u presretaču.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Slika nije dostupna Kazna 3000 kuna Brzi i glupi na hrvatskim autocestama: Slovenka jurila 213, Hrvat čak 254 kilometra na sat

Nakon što je obišao policijsko vozilo, policajci su utvrdili da se vozi 250 km/h te su upotrebom svjetlosnih i zvučnih signala iz službenog vozila, vozaču dali jasan i nedvojben znak da se zaustavi. No on nije stao, već je naglo ubrzao pa zbog nepropisnog kretanja vozila i nedopuštene brzine prilikom prelaska u prometnu traku za odvajanje u smjeru čvora Županja izgubio nazor nad automobilom i udario u prometnu opremu i ploču te zaštitnu ogradu.

S 38-godišnjakom je u autu bilo dijete i oboje su lakše ozlijeđeni, a pomoć im je pružena u vinkovačkoj bolnici. Krhotine od nesreće oštetile su i presretač.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene