Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedva mu utvrdili identitet?

Jezivo ubojstvo u Zagorju: Muškarac cjepanicom ženu pretukao nasmrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravičan zločin dogodio se u noći sa četvrtka na petak u selu nadomak Pregrade, gdje je 69-godišnji muškarac cjepanicom usmrtio 71-godišnju ženu s kojom je živio.

Nakon što je pronašla tijelo u kući, policija je privela muškarca kako ne bi pokušao pobjeći.

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću?

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je u ponedjeljak zbog opasnosti od bijega istražni zatvor 70-godišnjaku nepoznatog državljanstva zbog sumnje da je u petak u Pregradi ubio svoju 72-godišnju izvanbračnu partnericu.

Muškarac je po dovršetku istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a tijelo su prevezli na obdukciju na Zavod za sudsku medicinu.

Istražitelji su imali problema s utvrđivanjem identiteta osumnjičenog koji nije imao ništa od dokumenata. Kako bi utvrdili tko je on, ušli su u evidenciju starih osobnih iskaznica i otkrili da je izdana 16. srpnja 1970. te usporedili otiske prstiju i utvrdili identitet.

Tužiteljstvo je preciziralo da je okrivljenik u petak rano ujutro u Gornjoj Plemenščini kod Pregrade više puta udario 72-godišnjakinju tvrdim predmetom po glavi i vratu, pri čemu je zadobila višestruke ozljede od kojih je preminula na mjestu događaja.

Prema pisanju medija, okrivljenik tvrdi da ga je žrtva napala nožem i da se on branio, nakon čega je uzeo cjepanicu kojom je svoju izvanbračnu partnericu udario po glavi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene