Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao muškarac kod Dubrovnika

Apel za pomoć: Jeste li vidjeli ovog muškarca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Dubrovnika nestao je 39-godišnji australski Hrvat, čiji je nestanak prijavljen 9. kolovoza u 18.10 sati u policijskoj postaji Gruda.

Radi se o Krunoslavu Kenu Medaniću, koji ima prebivalište u Cavtatu, u općini Konavle. Posljlednji put viđen je 4. kolovoza u mjestu Mlini na državnoj ceti D-8 u općini Župa dubrovačka, obučen u majicu kratkih rukava, kratke hlače i tenisice te je na leđima nosio ruksak svijetloplave boje. Medanić je visok oko 190-195 cm te je srednje tjelesne građe i ima smeđu kosu i plave oči.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Policija dosad nije imala uspjeha u pronalasku nestalog Medanića pa se mole građani ukoliko imaju bilo kakve informacije o njegovom trenutnom prebivalištu ili lokaciji, da iste prijave policiji pozivom na broj '92' ili da o tome izvjeste najbližu Policijsku postaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene