Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži pomoć građana

Je li ovo muškarac koji je opljačkao Željka Keruma?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila fotografiju osobe koja se povezuje s pljačkom imovine Željka Keruma.

PU Splitsko-dalmatinska objavila je fotografije nepoznatog muškarca kojeg se dovodi u vezu s pljačkom vile Željka Keruma, te moli građane za pomoć ako imaju informacije o identitetu osobe s fotografija.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja

>> Opljačkani Kerum i Fani! Gdje je zlato i novac?

Podsjetimo, u noći s 21. na 22. srpnja nepoznati je počinitelj provalio u kuću Željka Keruma na splitskim Mejama, te otuđio novac i zlatni nakit.

Nekoliko sati nakon provale susjedi splitskog gradonačelnika kazali su da noćas ništa nisu čuli jer je u blizini bila proslava vjenčanja. Potvrdili su da je Kerumov automobil cijelu noć bio parkiran pred kućom na Mejama, ali nisu mogli potvrditi je li se on tada nalazio u vili gdje živi sa Fani Horvat i njihovim sinom.

Izgleda da u trenutku provale nisu bili u kući. Susjedima je bilo neobično da je kuća pod videonadzorom i vjerojatno ima alarmni sustav sa dojavom pa se pitaju kako ništa nije funkcioniralo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene