Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provala u dom gradonačelnika

Opljačkani Kerum i Fani! Gdje je zlato i novac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez novca i zlata koje je držao u svojoj obiteljskoj kući u kojoj živi s nevjenčanom suprugom, ostao je splitski gradonačelnik Željko Kerum.

Splitska policija zapremila je prijavu da je u noći 21. na 22. srpanj provaljeno u obiteljsku kuću 50-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Prepoznajete li osobu s fotografije? Pogledajte Prepoznajete li osobu s fotografije? Policija traži ovog muškarca od prosinca prošle godine Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati

Pri tom je ukraden novac i zlatni nakit, ali točan podatak o iznosu štete još nije utvrđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, rekli su u uredu za odnose s javnošću u PU splitsko - dalmatinskoj za Dnevnik.hr.

>> Kerum i Fani potpuno opušteni na odmoru!

Neslužbeno se doznaje kako je provala izvršena u obiteljsku kuću splitskog gradonačelnika Željka Keruma u kojoj živi sa nevjenčanom suprugom Fani Horvat.

Policija nije željela izlaziti s detaljima provale u javnost kako ne bi ugrozili kriminalističku istragu, no kako se moglo čuti na terenu ukradeni nakit je u vlasništvu Fani Horvat. Ona je jutros viđena u vili na adresi Ivana Meštrovića broj 72, ali gradonačelnik Kerum se nije pojavljivao.

Krađa je prijavljena jutros oko četiri sata nakon čega je obavljen očevid, a splitska policija je započela intenzivnu potragu za počiniteljem.

Nekoliko sati nakon provale susjedi splitskog gradonačelnika kazali su da noćas ništa nisu čuli jer je u blizini bila proslava vjenčanja. Potvrdili su da je Kerumov automobil cijelu noć bio parkiran pred kućom na Mejama, ali nisu mogli potvrditi je li se on tada nalazio u vili gdje živi sa Fani Horvat i njihovim sinom. Izgleda da u trenutku provale nisu bili u kući. Susjedima je neobično da je kuća pod videonadzorom i vjerojatno ima alarmni sustav sa dojavom pa se pitaju kako ništa nije funkcioniralo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene