Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izvršio tri pljačke plastičnim pištoljem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 33-godišnjaka kojega sumnjiči da je u proteklih desetak dana plastičnim pištoljem opljačkao ljekarnu, sportsku kladionicu i automat klub kako bi se domogao novca za drogu.

Policija je danas izvijestila da je nakon razbojstva u ljekarnu u Baštijanovoj ulici, 2. studenoga, saznala da bi pljačkaš mogao biti upravo 33-godišnji osumnjičenik. 

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Tjedan dana kasnije policajci su ga uočili na ulici te površinskim pregledom kod njega pronašli plastični pištolj.

U policiji tvrde da su potom kriminalističkom obradom otkrili da uhićeni stoji i iza razbojstva u kladionici u Frankopanskoj ulici zadnjeg dana listopada te u automat klubu u Vlaškoj ulici 5. studenoga.

Sumnjiči ga se da je nemaskiran, uz prijetnju plastičnim pištoljem, opljačkao ljekarnu, kladionicu i automat klub dok su u njima zaposlenice bile same. Iz tih je pljački postao "bogatiji" za 5.300 kuna koje je, kažu u policiji, potrošio na drogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene