Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija uhitila je 33-godišnjaka kojega sumnjiči da je u proteklih desetak dana plastičnim pištoljem opljačkao ljekarnu, sportsku kladionicu i automat klub kako bi se domogao novca za drogu.


Policija je danas izvijestila da je nakon razbojstva u ljekarnu u Baštijanovoj ulici, 2. studenoga, saznala da bi pljačkaš mogao biti upravo 33-godišnji osumnjičenik. 

Vezani članci Policija, ilustracija Muškarac uhićen zbog kokaina pokušao podmititi policajca: Tijekom pretrage imanja policija naišla na tužni prizor Goran Lauš Voditelj odjela za droge objasnio kako se dilalo iz vrtića: "Sve su dogovarali telefonom i znali tko što treba činiti"

Tjedan dana kasnije policajci su ga uočili na ulici te površinskim pregledom kod njega pronašli plastični pištolj.

U policiji tvrde da su potom kriminalističkom obradom otkrili da uhićeni stoji i iza razbojstva u kladionici u Frankopanskoj ulici zadnjeg dana listopada te u automat klubu u Vlaškoj ulici 5. studenoga.

Sumnjiči ga se da je nemaskiran, uz prijetnju plastičnim pištoljem, opljačkao ljekarnu, kladionicu i automat klub dok su u njima zaposlenice bile same. Iz tih je pljački postao "bogatiji" za 5.300 kuna koje je, kažu u policiji, potrošio na drogu.