Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za počiniteljom

Izrešetao psa vezanog u kućici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makarska policija pokušava utvrditi tko je noćas iz automatske puške, koja se inače ne može legalizirati, izrešetao psa vezanog u kućici u vikend naselju u Lalićima, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare splitsko-dalmatinske Policijske uprave.

Policija je izvijestila da je noćas oko 2,30 sati u Tučepima Gornjim, u mjestu Lalići, nepoznati počinitelj ispalio nekoliko hitaca u drvenu kućicu u kojoj je bio vezan njemački ovčar, čiji je vlasnik 44-godišnjak iz Makarske. Drvena kućica je ispred kuće za odmor 28-godišnjeg Z.Š. Prema podatcima koje ima policija, počinitelj se prvo prišuljao imanju, ispalio nekoliko hitaca po pasjoj kućici, a kad je pas izišao, nastavio je pucati po njemu dok ga nije ubio izrešetavši ga po šapama, glavi i tijelu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Eksplozija u vikendici pored Ludbrega: Kuća urušena, jedna osoba ozlijeđena Slika nije dostupna Velika materijalna šteta Još se ne zna tko je zapalio vikendicu Radovana Ortynskog

Policijski inspektori su na mjestu događaja pronašli tri zrna kalibra 7,62 milimetra, a postoji i video zapis. Počinitelja uz prekršajne prijave čekaju i kaznene za uništenje i oštećenje tuđe stvari te zbog nedozvoljenog držanja oružja i streljiva jer automatska puška kojom je počinjeno kazneno djelo ne može se legalizirati. Mještani kažu da su u tom vikend naselju česte provale pa vlasnici uzimaju pse čuvare.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene