Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jučer oko 23.50 sati u Ogulinu, Naselje Sabljaci, došlo je do požara u ugostiteljskom objektu HOC-a Bjelolasica.


Ugostiteljski objekt na Sabljacima u potpunosti je noćas izgorio u požaru koji je izbio tijekom noći, priopćila je PU Karlovačka. Radi se o dislociranom objektu HOC-a Bjelolasica uz samo jezero Sabljaci. Na žalost, noćas ga je zadesila ista sudbina kao i glavni objekt na planini prije nekoliko godina.

>>Bjelolasica: Požar uništio zgradu i 110 radnih mjesta!

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Požar u bivšoj zgradi Dalmacijavina u splitskoj trajektnoj luci Marija Kezele, ravnateljica Srednje škole braća Radić, i Mario Jurič Ravnateljica đačkog doma čija je menza jutros izgorjela: "Srećom, živim u blizini pa su neka djeca bila kod mene na ručku"

'Prve dojave o požaru restorana 'Sabljaci' HOC Bjelolasica zaprimljene su u 23.49 sati i odmah aktivirane snage vatrogastva Ogulin. Prvi na mjesto požara dolaze djelatnici JVP Ogulin i zatiču požar u razbuktaloj fazi. Požarom je zahvaćeni cijeli objekt restorana, ali ne i plinska postaja. U gašenju požara sudjeluju i vatrogasci DVD Ribarići, Zagorje, Ogulina i Oštarija. Požar je lokaliziran u 03.00 sati i trenutno se vrši sanacija terena', izvjestio je Centar 112, piše Radio Mrežnica.

Očevid će biti obavljen danas tijekom dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook