Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U vlasništvu HOC-a

Izgorio restoran 'Sabljaci' na Bjelolasici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 23.50 sati u Ogulinu, Naselje Sabljaci, došlo je do požara u ugostiteljskom objektu HOC-a Bjelolasica.

Ugostiteljski objekt na Sabljacima u potpunosti je noćas izgorio u požaru koji je izbio tijekom noći, priopćila je PU Karlovačka. Radi se o dislociranom objektu HOC-a Bjelolasica uz samo jezero Sabljaci. Na žalost, noćas ga je zadesila ista sudbina kao i glavni objekt na planini prije nekoliko godina.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

>>Bjelolasica: Požar uništio zgradu i 110 radnih mjesta!

'Prve dojave o požaru restorana 'Sabljaci' HOC Bjelolasica zaprimljene su u 23.49 sati i odmah aktivirane snage vatrogastva Ogulin. Prvi na mjesto požara dolaze djelatnici JVP Ogulin i zatiču požar u razbuktaloj fazi. Požarom je zahvaćeni cijeli objekt restorana, ali ne i plinska postaja. U gašenju požara sudjeluju i vatrogasci DVD Ribarići, Zagorje, Ogulina i Oštarija. Požar je lokaliziran u 03.00 sati i trenutno se vrši sanacija terena', izvjestio je Centar 112, piše Radio Mrežnica.

Očevid će biti obavljen danas tijekom dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene