Australska policija, ilustracija
Australska policija, ilustracija Foto: Afp

Policija vjeruje kako je žena koja je u četvrtak pronađena mrtva zajedno s troje svoje djece starih 7, 5 i 3 godine u Melbourneu presudila djeci i sebi.


Pronašao ih je suprug i otac Tomislav Perinović koji je pozvao policiju. On je nakon ispitivanja pušten na slobodu.

Vezani članci Policija, ilustracija Detalji stravičnog ubojstva u Varaždinu: Iste večeri policija je razgovarala s profesorom, a u udruzi im nisu otvarali vrata pa su policajci otišli Načelnik PU šibensko-kninske Ivica Kostanić Ubojica je pucao iz kineske verzije kalašnjikova koji je ilegalno posjedovao. U njegovoj kući i automobilu našli cijeli arsenal

"Istražitelji ne vjeruju da je 48-godišnjak uključen u ovu tragediju i više ne tragaju za osobama vezanim za ovaj slučaj“, objavila je policija.

Potvrdili su da zasad smatraju da je 42-godišnja Katie Perinović odgovorna za smrt djece, nakon čega je presudila sebi.

"Znam da će biti puno ljudi u zajednici koji će se jako mučiti da razumiju ovu tragediju. Ovo je bilo strašno iskustvo za sve koji su uključeni u slučaj. Razgovarali smo s rodbinom, prijateljima i susjedima obitelji“, kazao je zamjenik zapovjednika policije države Viktorije Robert Hill.

Najstarija djevojčica imala je samo sedam godina, a njezina dvije godine mlađa sestra uskoro je trebala krenuti u predškolu, piše abc.net.au.