Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očajne sestre Antonije Bilić

'Hoće li nam Borovec dati kap krvi i vlas kose da sahranimo Antoniju? '

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sestre nestale Antonije Bilić i dalje upozoravaju na niz propusta napravljenih u istrazi nestanka djevojke.

Katarina Bilić je uvjerena da je u nestanak upletena još najmanje jedna osoba, i to zbog liste poziva s mobitela Dragana Paravinje koji je od kraja 2010. godine do 2011. napravio razgovora koji su stali na čak 300 stranica.
'Vjerujemo da Paravinja ima svoje prste u slučaju, no ne i da je ubio Antoniju, već je posredovao u njenoj otmici i zna gdje je završila. Unajmili smo jednu malu tvrtku koja istražuje pozive s njegovog mobitela – preko 300 stranica ispisa sadrže pozive u cijelu Europu, zvao je sve zemlje bivše Jugoslavije, zapad i istok Europe sve do Rusije, Ukrajine, Moldavije... Zamislite koliko kontakata ima taj obični vozač šlepera i koliko jezika govori', kazala je Katarina Bilić za šibenski Novi tjednik ne želeći zasad govoriti o imenima s popisa.

Pročitajte i ovo Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Traje potraga Majka ubojice malene Danke bez imalo srama pravda sina: Otkrila što je policija uzela iz kuće Danka Ilić I dalje traje potraga Dankin mali brat napokon vraćen roditeljima: Otkriveno gdje je bio dosad

Njihove sumnje potkrepljuje i činjenica da su svi svjedoci koji su taj dan vidjeli Antoniju kako ulazi u kamion potvrdili da je ušla u kamion s bijelom kabinom i plavom ceradom, a ne Paravinjin kamion s plavom kabinom i sivom ceradom. Ističe kako je od samog početka istraga vođena nemarno, jer je čak i prijava Antonijinog nestanka u policiji na prvi mah – ignorirana. 'Naša majka Milka je u 11 sati osobno došla u policijsku postaju prijaviti nestanak moje sestre, no iz nekog razloga, kad smo kasnije provjeravali tokom dana druga smjena o tome ništa nije znala. Valjda je ekipa iz prve smjene zaboravila javiti drugoj da je nestala maloljetnica', prisjetila se Katarina čija je obitelj uvjerena da su vlasti Paravinju trebale uhititi mnogo prije jer je isti dan s istim kamionom bio u Splitu u tri tvrtke i potpisivao otpremnice.

'Nemamo mi što rušiti, kada nema tijela. Ako Borovec misli da je policija napravila dovoljno, hoće li nam ustupiti dvije kapi krvi i vlas kose, pa ćemo napraviti obred sahrane', odgovorila je sestra nestale djevojke na izjavu glasnogovornika MUP-a Krunoslava Borovca da 'obitelj Bilić radi sve da pobije optužbe protiv Dragana Paravinje'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene