Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok je 23-godišnji Jesse Eisenberg bio na setu filma "Praznici u Bosni" na zagrebačkoj Medvednici, netko je provaljivao u njegovu sobu 1201 u hotelu Westin.


Jesse se početkom ovog tjedna dobro prepao kad je ugledao razbijena vrata sobe i svoje porazbacane stvari, ali laknulo mu je kad je shvatio da mu baš ništa nije bilo ukradeno. 

Vezani članci Gradonačelnik Opatije Dujmić u društvu francuskog veleposlanika u Hrvatskoj Gradonačelnik prekršio epidemiološke mjere, večerao s francuskim veleposlanikom: "Bilo bi neprimjereno odbiti" Odron stijena, ilustracija Korona je u ovom slučaju spasila živote: Odron zatrpao hotel u južnom Tirolu, zatvoren zbog epidemije

I zagrebačke je policajce iznenadio brzopleti lopov koji se došuljao do sobe u koju je neprimjetno provalio, a zatim odšetao praznih ruku. 

"Ne znam što je Eisenberg od vrijednih predmeta imao u sobi, ali možda je lopov nešto čuo što ga je uplašilo. Nešto je šušnulo pa je odustao, tko zna. Provalnika još nismo pronašli",  kažu u zagrebačkoj policiji. 

Možda je ipak soba kovrčavog Jessea bila na meti mahnite obožavateljice koju ne zanimaju dragocjenosti, nego neki initimni Eisenbergov predmet. 

Jesse se pridružio Richardu Gereu i Terrenceu Howardu kao treći novinar u ekipi koja traži Karadžića, a taj bi ga film konačno trebao staviti na glumačku A listu. Dosad je glumio u pet američkih filmova koji ga nisu proslavili.