Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Glumcu filma "Praznici u Bosni" provaljeno u sobu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je 23-godišnji Jesse Eisenberg bio na setu filma "Praznici u Bosni" na zagrebačkoj Medvednici, netko je provaljivao u njegovu sobu 1201 u hotelu Westin.

Jesse se početkom ovog tjedna dobro prepao kad je ugledao razbijena vrata sobe i svoje porazbacane stvari, ali laknulo mu je kad je shvatio da mu baš ništa nije bilo ukradeno. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva bizarnost Netko je policiji dojavio o masovnoj pucnjavi u hotelu te ranjenih 20-ak osoba: Specijalci dojurili na teren, pokazalo se da je dojava lažna Slika nije dostupna Jedan od najvećih Alastair Campbell u Zagrebu

I zagrebačke je policajce iznenadio brzopleti lopov koji se došuljao do sobe u koju je neprimjetno provalio, a zatim odšetao praznih ruku. 

"Ne znam što je Eisenberg od vrijednih predmeta imao u sobi, ali možda je lopov nešto čuo što ga je uplašilo. Nešto je šušnulo pa je odustao, tko zna. Provalnika još nismo pronašli",  kažu u zagrebačkoj policiji. 

Možda je ipak soba kovrčavog Jessea bila na meti mahnite obožavateljice koju ne zanimaju dragocjenosti, nego neki initimni Eisenbergov predmet. 

Jesse se pridružio Richardu Gereu i Terrenceu Howardu kao treći novinar u ekipi koja traži Karadžića, a taj bi ga film konačno trebao staviti na glumačku A listu. Dosad je glumio u pet američkih filmova koji ga nisu proslavili.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene