Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

Garešnica: U požaru kuće poginula žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru kuće koji je buknuo tijekom noći život je izgubila jedna osoba.

U požaru u kojem je rano jutros izgorjela kuća u Velikom Vukovju kod Garešnice smrtno je stradala starija žena, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Pročitajte i ovo Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle" Kuća obitelji Lukačić u potpunosti je izgorjela - 5 Katastrofa kod Križevaca Dom peteročlane obitelji progutala buktinja, sada ih čeka obnova od temelja: "Sve se pretvorilo u pepeo, nije bilo šanse da se išta spasi"

Požar je buknuo noćas oko tri sata kada je vlasnica kuće u kojoj je živjela sama grijala kupaonicu električnom grijalicom postavljenom iznad drvenih vrata. Zbog pregrijavanja, otopio se plastični nosač te je grijalica pala na vrata koja su se zapalila.

Požar se proširio na cijelu kuću, koja je potpuno izgorjela, a 70-godišnjakinja je poginula. Gasilo ga je osam vatrogasaca s dva vozila, a financijska šteta procijenjena je na 50.000 kuna.

Obdukcijom u bjelovarskoj Općoj bolnici utvrdit će se točan uzrok smrti.
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene